Filip Holmer, 2023/2024
Årets herrjunior har under säsongen tagit stora steg i sin utveckling och bidragit till sitt klubblags, Warberg IC, avancemang till SSL.

Trots sin ungdom spelade han nästan samtliga seriematcher med klubblaget. Han besitter ett fint spelsinne och har en bra kraft och arbetskapacitet i anfallsspelet, vilket gjorde Filip till en viktig del i lagets jakt efter en plats i SSL.

Vi ser med spänning fram emot vad framtiden har att erbjuda med fortsatt spel i Warberg IC och SSL kommande säsong.

Filip, vi säger grattis och önskar dig all lycka till framöver!


Viktor Olofsson, 2022/2023
Årets herrjunior har under säsongen tagit stora steg i sin utveckling och bidragit i såväl sitt klubblag Varla IBK, som under distriktslags SM med Halland.

Trots sin ungdom spelade han nästan samtliga seriematcher med klubblaget under sin första säsong på förbundsserienivå. Han bidrog med kraft och tyngd i anfallsspelet och var en viktig del i lagets jakt på en kvalplats till Allsvenskan.

Vi ser med spänning fram emot vad framtiden har att erbjuda.

Viktor, vi säger grattis och önskar dig lycka till framöver!


Isak Ehrinton, 2021/2022
Årets herrjunior har under säsongen varit en ledande spelare i Herrar Div 2 och i Juniorallsvenskan. Med sina snabba fötter och sin spelförståelse har han dominerat från sin backplats. Isaks styrka är spelet med boll men han tvekar inte heller att täcka skott eller gå in i en närkamp.

Viljan och ambition att utvecklas och tävla har tagit honom till spel i SDF-SM och en plats i sin förenings representationslag.

Isak är en sann glädjespridare och bjuder gärna på ett leende eller ett skratt. När han fick frågan om att hjälpa till på Utvecklingsläger var det självklart att tacka ja för att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter.  

Vi önskar stort lycka till i den fortsatta karriären!

 

Ingen utmärkelse pga pandemi, 2020/2021

 

Adam Torkelsson, Varla IBK, 2019/2020
Årets herrjunior är en spelare som representerade Halland i Distriktslaget för spelare födda 2002. Adam gjorde riktigt bra ifrån sig och spelade bättre och bättre ju längre turneringen gick.

Efter SDF-SM blev han kallad till regionläger, med spetskompetensen i sitt skott. Det gjorde Adam med beröm godkänt och fick även inbjudan att åka till U19 läger på Bosön.

Under säsongen har Adam varit framstående i Varlas JAS lag och spelat ihop hela 79 poäng på 21 matcher. 

Adam har framtiden för sig och vi kommer med spänning följa fortsatt utveckling på innebandyplan – stort lycka till!

 

Filip Erheden, Vinbergs IBS, 2018/2019
Årets herrjunior är en spelare som länge varit ledande i sin ålderskategori i distriktet. Som spelare i Distriktslaget 2002 fick han pressen på sig att på förhand vara en av Sveriges mest talangfulla spelare.

Grunden till denna ”hype” har han själv lagt genom att vara en av de mest framstående spelarna i Hallands Herrar Div 2, där han dessutom blev skytteligavinnare.

Under säsongen tog han chansen att spela på dubbel licens med Warberg IC och fick prova på att spela i Allsvenskan.

Filip har framtiden för sig och vi kommer med spänning följa fortsatt utveckling på innebandyplan – stort lycka till!

 

Philip Subiabre, Warberg IC, 2017/2018
Pristagaren i kategorin ”Åres herrjunior” tilldelas en herrjunior som tagit stora steg i sin innebandyutveckling den senaste säsongen.

Philip har representerat Halland i två SDF-SM med en bronsmedalj som bästa resultat. Han är ännu en i raden av spelare som börjat sin innebandyresa i Bua IF.

Under säsongen har Philip representerat Warberg IC:s herrlag i Allsvenskan. Inför säsongen var han en av de sista spelarna in i truppen och inledde säsongen med spel i division 1.

Med en ambitiös inställning, hårt jobb, snabba fötter och en vilja att lösa spelsituationer på ett kreativt sätt tog han en startplats i Allsvenskan och behöll den under hela säsongen.

Lycka till i framtiden!

 

Tobias Jernsand, Warberg IC, 2016/2017
Pristagaren i kategorin ”Åres herrjunior” tilldelas en herrjunior som medvetet satsat hårt och tagit ansvar för sin innebandyutveckling genom de senaste åren.

Tobias har representerat Halland i flera SDF-SM, och den bästa prestationen gjordes i samband med silvret för herrjuniorer i Helsingborg. Tobias vaktade målet matcherna igenom och gjorde det på bästa sätt.

Under säsongen har Tobias representerat Warberg IC:s herrlag i SSL. Han går alltid in med full fokus och energi till varje match oavsett om han ska spela eller vara reserv. Han bidrar alltid på så sätt till lagets framgång.  I år har han tagit chansen och visat att hans målvaktsspel håller hög SSL-klass.

Tobias har under säsongen varit en av de som fått chansen att deltaga i Svenska Innebandyförbundets satsning Guldsteget. Det visar att svensk innebandy tror på Tobias och att det finns stora ambitioner att komma längre än SSL.

När Tobias inte själv tränar ställer han gärna upp och delar med sig av sin kunskap som ledare vid läger som förbundet arrangerat – alltid med ett leende! Lycka till i framtiden!

 

Joel Birgersson, Warberg IBF, 2015/2016
Första pristagaren någonsin i kategorin "Årets herrjunior" tilldelas en herrjunior som medvetet satsat och tagit ansvar för sin innebandyutveckling genom de senaste åren.

Redan som väldigt ung fick Joel ögonen på sig eftersom han var en talangfull spelare. Som för många andra talanger har formen svängt genom åren, men när det väl gäller så prickar han den med råge.

Joel har representerat Halland i flera SDF-SM, men när han fick sista chansen i januari 2016 så antog han utmaningen med största allvar. Joel var en av Hallands bästa spelare någonsin och slet för laget matcherna igenom. För första gången någonsin kunde en halländsk spelare få mottaga priset som "Bästa poängplockare" under ett distriktslags SM.

Tack vare viljan att utvecklas har Joel givit sig själv en plats på talanglistor inom svensk innebandy - Joel är en framtidsspelare att räkna med! Så glöm inte var det hördes först - "Vad vore svensk innebandy utan Joel Birgersson"!

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS