Marcus Yngvesson och Christoffer Söderström 2023/2024
Årets pristagare i kategorin ”Årets domarpar” har visat att de har stora ambitioner med att utveckla sitt domarskap. 

De är tillsammans, ett av våra mest uppskattade domarpar, och får ofta beröm för sin förmåga att kommunicera med spelare och ledare både innan, under och efter match. 

Christoffer och Marcus har tagit ytterligare kliv under den gångna säsongen och bland annat varit uttagna att döma Distrikts-SM.

Vi hoppas att ni fortsätter ta ansvar för er utveckling av domarskapet och vi önskar er ett stort lycka till framöver!


Tobias Anderberg och Jacob Johansson 2022/2023
Årets pristagare i kategorin ”Årets domarpar” har visat att de har stora ambitioner med sitt domarskap och vi har hört namnen förut. 

De är tillsammans, ett av våra mest uppskattade domarpar, och får ofta beröm för sin förmåga att kommunicera med spelare och ledare både innan, under och efter match. 

Jacob och Tobias har tagit ytterligare kliv under den gångna säsongen och har nu fått den fina möjligheten att ta klivet upp på förbundsserienivå fullt ut.

Vi hoppas att ni fortsätter stötta distriktet när ni har möjlighet och vi önskar er ett stort lycka till med nya utmaningar i ert domarskap!


Tobias Anderberg och Jacob Johansson 2021/2022
Årets pristagare i kategorin ”Årets domarpar” har visat att de har stora ambitioner med sitt domarskap.

De är ett av våra mest uppskattade domarpar och får ofta beröm för sin förmåga att kommunicera med spelare och ledare både innan, under och efter match.

Jacob och Tobias har under de senaste säsongerna fått prova på att döma på förbundsnivå, genom SDF-SM och Innebandyfesten.

Vi hoppas på ett fortsatt domarskap, både tillsammans och med andra domare, för att stärka upp toppen i distriktets domarkår och så småningom ta klivet upp för att döma på förbundsnivå.

 

Ingen utmärkelse pga pandemi, 2020/2021

 

Tobias Anderberg och Jacob Johansson 2019/2020
Årets pristagare i kategorin ”Årets domarpar” är en relativt nybildad konstellation. Domarparet har under kort tid tagit stora kliv i sitt domarskap.

Paret har hela tiden en vilja att utvecklas och lära sig nya saker, vilket gett resultat.

Tillsammans är domarna ett av våra mest uppskattade domarpar på damsidan och får ofta beröm för sin förmåga att kommunicera med spelare och ledare både innan, under och efter match.

Tobias och Jacob var ett av de par som fick äran att döma under SDF-SM i Gävle. Vi hoppas på ett fortsatt domarskap för att så småningom ta klivet upp på förbundsnivå – stort lycka till!

 

Henrik Andersson och Mats Andersson 2018/2019
Årets pristagare i kategorin ”Årets domarpar” har båda en lång och trogen tjänst som domare i distriktet. Tillsammans är domarna ett av våra mest uppskattade domarpar och får ofta beröm för sin förmåga att kommunicera med spelare och ledare både innan, under och efter match.

Mats och Henrik är båda förebilder och bra ambassadörer för vår domarkår. Oavsett om de dömer tillsammans eller med andra domare i distriktet är matchledarskapet på många sätt föredömligt.

Vi hoppas på ett fortsatt domarskap, både tillsammans och med andra domare, för att stärka upp toppen i distriktets domarkår.

 

Jacob Johansson och Emil Karlsson 2017/2018
Ett ungt domarpar som trots sin unga ålder har hittat en bra nivå med sin dömning.

Paret är lyhörda och engagerade vilket gör att de inom en snar framtid kommer att finns med i distriktets högre serier.

Paret har en positiv attityd, bra kemi på plan och är mycket omtyckta bland spelare och ledare.

Paret är seriösa och framåtsträvande i sitt domarskap, därför kan
Hallands Innebandyförbund stolt presentera ”Årets domarpar” Jacob Johansson och Emil Karlsson.

 

Alexander Andersen och Robin Andersen 2016/2017
Ett ungt domarpar som under säsongen utvecklats mycket. Paret har en positiv attityd, bra spelförståelse och en god kommunikation.

Paret är seriösa och framåtsträvande i sitt domarskap, därför kan Hallands Innebandyförbund stolt presentera ”Årets domarpar” Alexander Andersen och Robin Andersen.

 

Magnus Gullquist och Daniel Hultberg 2015/2016
Ett gediget domarpar med mycket efarenhet som år efter år ligger på högsta nivå och presterar mycket bra. Paret har en postiv attityd, en unik stabilitet, samt en bra spelförståelse, vilket gör dem till mycket goda förebilder för den halländska innebandyn.

Paret är seriösa och professionella i sitt domarskap, därför kan Hallands Innebandyförbund stolt presentera "Årets domarpar" - Daniel Hultberg och Magnus Gullquist.

 

Tobias Jernsand och Isac Gavik 2014/2015
Ett gediget domarpar som trots sin ringa ålder redan gjort ett avtryck bland Hallands föreningar. Paret står för en positiv och tydlig matchledning och har en hög lägsta nivå.

Paret har en fin kemi och många spännande år framför sig som domare. Hallands Innebandyförbund presenterar stolt ”Årets domarpar” - Tobias Jernsand och Isac Gavik.

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS