Intensiv innebandyhelg är det

Publicerad
Glad Spelare
Det är mycket som händer denna helg inom sörmländsk innebandy
Idag väntar årsmöte och ordförandekonferens där hela 11 föreningar närvarar. Vi fortsätter rotera våra årsmöten i Sörmland och idag ska deltagarna få bekanta sig med Vackstanäs gymnasium. Den viktigaste punkten på ordförandekonferensen är hur vi gemensamt ska lyckas bäst med nyrekrytering av lag/spelare. Är det nån förening som inte är anmäld och vill komma så ring Jan Berg, det har försvunnit några personer så det finns lunch.

Igår startade Svenska cupen för 2 av våra sörmländska lag. På herrsidan slog Nykvarns IF Utveckling Ledberg med klara 9-2 och FBC Katrineholms damlag slog Surahammar efter att Sara Attermo gjort 3 mål i sista perioden och hjälpte laget till en 5-2 vinst. Vi återkommer med kommande omgångar där även Strängnäs och Nykvarns IBF kliver in i tävlingen.

Idag har båda våra distriktslag sina sista spelarträffar. Sen håller vi tummarna för att ledarna ganska fort lyckas enas om vilka spelare som ska bilda respektive breddtrupp. Vi publicerar dessa så fort vi kan. Då väntar 4 tillfällen, 3 träningar och en avslutande match mot Östergötland i Åby den 4 november innan den slutgiltiga SM-truppen tas ut. Flickorna har redan klart med datum för breddträffarna, se här.

Nästa helg väntar ett spännande DM för seniorer i Nykvarn, en tävling som är kvalificerande för Svenska Cupen 2024-2025. Nyhet med spelschema och länk till sändningar av matcherna kommer i veckan.

Igår fick vi en till kursledare i distriktet då vår verksamhetschef gick kursledarutbildning i Stockholm.

Igår hölls licensdomarutbildning i Norrköping där vi hade 26 deltagare. De som inte kunde igår får gå samma utbildning i Örebro den 9 september. Vi fortsätter och utökar våra samarbeten med granndistrikten. Vi har redan fått in feedback på gårdagens kurs och det var bra sådan. Dessutom var det mycket bra resultat på regelproven. Denna säsong återinför vi löptest också.

Vi vet även att flera lag är på cuper och det spelas träningsmatcher här och var,

Härligt att säsongen 2023-2024 har kommit igång ordentligt.
Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS