Sargduell

Under säsongen arrangeras spelarutvecklingsträffar för spelare födda 2009 och 2010.

Dessa träffar är ett komplement till den spelarutveckling som sker på hemmaplan och ger en extra möjlighet att träffa nya spelare och ledare.  

Anmälan sker här

Först till kvarn som gäller.
Det är fritt att avanmäla sig fram till anmälningsdatum gått, därefter kommer full kostnad att faktureras om spelaren inte kan uppvisa läkarintyg. Avgift faktureras via spelarens förening, som sedan fakturerar vidare till målsman.

Utvecklingsturnering för spelare födda 2009

Sista lördagen i januari åker vi till Skåne för att spela en turnering mot Skåne och Danmark. 

Detta är en del i spelarutvecklingen för spelare födda 2009 och är en möjlighet att få spela tillsammans med spelare från andra lag i distriktet. 

Lagen vi spelar mot är sammansatta på samma sätt som våra lag med spelare från hela Skåne och Danmark och är en del av deras spelarutveckling.

Antalet platser är begränsat till 35 killar och 35 tjejer och först till kvarn principen gäller. 
Anmälan öppnar i december. 

Utvecklingsläger

Utvecklingslägren är en halvdag där du som spelare får möjlighet att träffa nya ledare och spelare från andra föreningar. 

Dagen är uppdelad på två träningar med olika teman samt ett matchpass där vi försöker göra det vi tränat på i matchsituationer.

Målsättningen är att du som spelare ska få tips och tankar på vad du kan göra själv för att bli ännu bättre som innebandyspelare.

Självklart är det öppet för klubblagstränare att medverka på lägret för att få inspiration och nya tankar kring träningar.  

Ledare på utvecklingsläger är kunniga ledare eller spelare från distriktet som har många års erfarenhet av innebandy. 

Anmälan sker här. 

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS