Årets konvent!

Publicerad
369536996 5745408892228387 5437758004780531982 N (2)

Inbjudan till Gävleborgs- Upplands- och Dalarnas Innebandyförbunds Konvent 2024

 

Huvudsakliga syftet är att föreningen/personerna ska få med sig kunskap och verktyg för att kunna förbättra och effektivisera den egna föreningen och dess utveckling men även det övergripande klimatet och stämningen i och runt våra matcher och träningar. Samt få inspiration och verktyg till sitt ledarskap. Utöver detta så vill vi även att deltagarna ska få nätverka med andra föreningar och utbyta kunskap och erfarenheter. 

 

Vad ingår i anmälan?

Hotellnatt, middag och lunch! Inspirationsföreläsningar för tränare och styrelse, föreningsutveckling, chansen till att påbörja eller få stöttning av föreningsverktyget Vår Förening Vill, erfarenhetsutbyte och valbara pass.

 

När är konventen?

Dalarna – 15-16 november

Gävleborg – 22-23 november

Uppland – 22-23 november

Start ca kl 17 på fredagen och slut ca kl 14 på lördagen.

 

Kostnad?

Konventet är kostnadsfritt 

 

Du kan anmäla dig till vilket distrikt du vill oavsett vart du bor. Konventen kommer så gått som erbjuda densamma i föreläsningsutbud, med en aning avstickare. Exakt tidsplan under de tänkta dagarna samt föreläsningsschema kommer till din mejl senast i oktober månad.

 

Till en början kan tre personer per förening + styrelsen anmäla sig till Konventet (meddela gärna ämnat förbund vid fler intressenter från samma förening). Det går att anmäla sig fram till den 29 september.

 

Anmälan!

Anmälan till konventet hittar du under utbildningar

Frågor?

Gävleborg - Gavleborg@innebandy.se

Uppland - Uppland@innebandy.se

Dalarna - Monika.tilander@innebandy.se 

Publicerad av Maja Nordin

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS