Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

06:or flickor

Inbjudan till träning för uttagning till bruttotrupp F06.

Vi har nu haft möjligheten att titta på de närmare 100 stycken F06 tjejer som varit nominerade till Västsvenskas distriktslag. Vi har fått träffa trevliga och duktiga tjejeroch innebandyspelare som vi kommer att fortsätta att följa och träffa i hallarna under hösten men även i framtiden.

Nästa steg på vägen mot SDF-SM kommer att vara en kompletteringsträning för spelare som visat stor kunskap och vilja, samt spelare som tyvärr har förhinder underordinarie uttagningar, att visa att de vill representera Västsvenskas F06:or i framtiden.
V i kommer att träna i Askims sporthall tisdagen den 17:e maj kl.18:00 – 21:00 fördelat på 2 grupper. Upplägget kommer att vara liknade det vi haft på tidigare nomineringsträffar vi genomfört med fokus på matchspel.

Grupperna presenteras
längst ner i kallelsen och vi ser fram emot att få träffa är igen.
Grupp röd tränar 18:00 – 19:30.
Grupp blå tränar 19:30 – 21:00.

Kommande aktivitet
Som uppföljning av träningen inför SDF-SM som kommer att spelas (preliminärt) trettonhelgen 2023 i Nyköping kommer att vara en fysisk aktivitet med efterföljande mingel, klurigheter och förtäring. Den kommer vi att genomföra så snart som möjligt efter träningen den 17e maj, planen är alltså i början av juni och kallelse kommer att gå ut efter träningen den 17e maj.

Viktigt att notera
Vi vill också informera och att vi kommer att fortsätta titta och följa så många spelare som möjligt i respektive klubblag under hösten. Vi kommer att ha kontakt med ledare för respektive lag och det finns fortfarande möjligheter att komma med i truppen, framtida träningar samt till SDF-SM.

Med andra ord, truppen är inte på något sätt spikad utan vi hoppas att alla träffar fortsätta utvecklas som innebandyspelare.

Kallelse har mailats ut till angivna mailadresser och skulle någon spelare ej ha fått en kallelse ber vi dig att maila oss på vsibff06@gmail.com, det är även till denna
mailadress eventuellt återbud meddelas. Ledare Albin Stigmarker (huvudansvarig), Patrik Magnusson, Hanna Järdhage & Mikael Järdhage.

Kallelse till samling F06 17 Maj