Nytt speldatum/ort för SDF-SM 2022 för pojkar födda 2005:

Kommer att spelas i Umeå 3-6 november 2022 *

* ersätter det SDF-SM som skulle spelats i januari 2022 i Nyköping/Oxelösund, som skjöts upp pga pandemin.

Upplägg Maj 2022 och framåt:

En bruttotrupp är redan uttagen (då detta är ettt pga pandemin uppskjutet SM) och kommunikation sker direkt med spelarna från förbundskaptenerna. Men vi delger informationen här också:

Resultat från Coopertest ska skickas in till Peter Palander via mejl (peter.palander@innebandy.se) i slutet av maj, i slutet av juni samt i slutet av juli. En bildkopia från Runkeeper eller liknande app (välj själv) ska bifogas. Ett Coopertest är löpning 3 km på tid.

Gustav Klinth kommer att ansvara för att samla de som vill en gång i månaden för ett gemensamt löptest i Ö-vik. Peter kommer att samla de som vill i Sundsvall för ett gemensamt löptest en gång i månaden. I de fall man deltar på dem så behöver man inte skicka in bild från app som visar att man sprungit.

I mitten av augusti blir det sedan en tränings/matchhelg. Efter den helgen kommer en trupp på 20+3 att tas ut. Vi återkommer när vi vet vilken helg i augusti det blir, men preliminärt 19-20 augusti.

Önskar er alla en fin vår och en trevlig sommar så länge!

Förbundskapten Pojkar -05:

Patrick Cederblad

E-post: patrick.cederblad@innebandy.se

Mobil: 070 - 663 25 52

Assisterande förbundskapten: 

Peter Palander, Jens Lemon och Tony Larsson.

Informationsflöde:

Samlad information kan hittas på hemsidan under rubrik "Spelarutveckling Team Västernorrland". När vi lägger ut nyheter, som bör uppmärksammas, så sker det som nyhet på hemsidan, och samtidigt på vår facebook (Västernorrlands Innebandyförbund). När verksamheten är i gång kan förbundskaptenerna, och kansliet, kommunicera andra vägar om så först meddelats deltagaren (t.ex. e-post, sms, chatgrupp etc).

Se undermenyer för mer information!

Har ni frågor/funderingar kontakta förbundskaptenen enligt ovan, eller hör av er till kansliet!

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS