Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Info/Frågor & Svar

Sweden Floorball Youth Camp Västergötland är ett innebandyläger som drivs av Västergötlands innebandyförbund. Lägret genomförs under höstlovet vecka 44, måndag-tisdag, på Novab Arena i Mariestad. Flickor och pojkar födda 2004 och 2005 är välkomna att anmäla sig.
Lägret är öppet för spelare mantalsskrivna i Sverige.


Tider
? Lägret genomförs i Novab Arena i Mariestad under måndag 28 oktober- tisdag 29 oktober. Incheckning är 08.30-09.30 på måndagen, och lägret avslutas senast kl. 17.00 på tisdagen. 

Hur ser upplägget ut? 
Lägret kommer att innehålla både träningar och matcher. Upplägget är framtaget av våra förbundskaptener och några av våra främsta tränarinstruktörer i landet. Allt för att du ska få en utveckling utifrån den nivå som du befinner dig på.

Hur många platser finns det?
 Vi kommer att ha plats för 120 spelare, fördelat på 48 flickor och 72 pojkar. Spelarna delas in i grupper om 24 spelare, som tränar och tävlar tillsammans under lägerhelgen.

Vilka är ledare?
 Varje grupp om 24 spelare kommer få två ledare som följer gruppen under hela lägret. Samtliga ledare är utbildade av våra förbundskaptener och av våra bästa instruktörer. Allt för att du som spelare ska få en så bra utbildning som möjligt.
Det kommer också att finnas förbundskaptener, landslagsspelare och elitspelare närvarande i olika sammanhang på lägret.

Pris och anmälan?
 Priset för lägret är 1000 SEK per person. I priset ingår helpension, d v s frukost, lunch, middag och kvällsmål. Boende sker i skolsal på hårt underlag. Utöver detta får även varje deltagare fri entré för två personer till matchen i SSL herr Mullsjö AIS-Visby IBK i Nyhemshallen i november. 
Ledarna bor i samma byggnad som spelarna.
Anmälan är giltig tillsammans med betalning till Bankgiro 5098-1844. I samband med betalningen måste du ange din förening, ditt namn och personnummer.

När vi har fått din anmälan och betalning får du en bekräftelse på ditt deltagande till den e-postadress du har uppgivit i anmälan.

Observera att om du vill vara i samma grupp/lag som din kompis, måste detta anges i samband med anmälan. Då kommer vi göra allt för att du ska kunna vara det. Vi gör inga ändringar i gruppindelningen efter anmälningstiden gått ut. Du kan ange max två kompisar som du vill vara med.
Du anger detta under "Övrigt". ANMÄL DIG HÄR

Sista anmälningsdag
? Sista anmälningsdag är 11 oktober, såvida det inte blir fulltecknat innan dess. I så fall kommer detta kommuniceras på innebandy.se/Vastergotland

Avbokning?
 Avbokning av plats sker via e-post till david.gillek@innebandy.se
Om du avbokar din plats på Sweden Floorball Youth Camp Västergötland senast den 21 oktober återbetalas allt utom 150 kronor. Om du avbokar efter den 21 oktober återbetalas allt utom 300 kronor mot uppvisande av läkarintyg.
Om du avbryter din vistelse hos oss under lägret sker ingen återbetalning.

Vad erhåller jag för material? 
I priset för lägret ingår material i form av en träningströja.

Vad behöver jag ta med mig? 
En eller två uppsättningar med träningskläder och skor för innebandyträning, samt en uppsättning kläder och skor för träning utomhus. Utöver det hygienartiklar samt liggunderlag eller madrass och sängkläder för boende på hårt underlag.
Målvakter erhåller inga målvaktskläder utan måste ta med detta till lägret.

Vad äter vi på lägret?
 Samtliga mål som serveras på lägret består av näringsriktig mat, anpassad för dig som är aktiv hela dagen. Specialkost kan ordnas och ska anges vid anmälan.

Gäller min licensförsäkring?
 De spelare som är licensierade i en innebandyförening omfattas av sin licensförsäkring hos Folksam även på det här lägret.

Finns det medicinsk personal på plats?
 Det kommer finnas sjukgymnaster på plats

Information innan lägret?
 Anmälda spelare kommer att få mer detaljerad information via e-post i god tid innan lägret startar.

Kontaktperson:
David Gillek, 0704937810, david.gillek@innebandy.se