Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Lyckad tränarträff i Skara

Vilken succé!

I helgen samlades 170 ungdomstränare i Skara för en dag med föreläsning av Niklas Jihde samt sex olika utbildningspass.

Detta var ett stort steg framåt i vår målsättning att alla ungdomstränare i Västergötland ska vara utbildade. Vi är säkra på att ju fler utbildade ledare vi har desto roligare och bättre träningar kommer våra ungdomsspelare få och det ökar chanserna till att de spelar innebandy längre upp i åren.

Detta var första gången som Västergötlands Innebandyförbund tillsammans med SISU arrangerade en sådan här stor utbildningsdag och denna stora tränarträff är något vi siktar på att ha varje säsong. 

De utbildningar som tränarna hade att välja på denna dag var Grundutbildning barn & ungdom, Människan Blå, Atleten Blå och Tema Röd. 

Niklas Jihdes pratade under föreläsningen om hur mycket hans ungdomstränare betytt för honom och hur viktiga de varit i hans idrottskarriär. Av alla tränare han haft så är det ungdomstränarna han idag kommer ihåg. Han pratade om hur viktigt det varit för honom att hålla på med flera idrotter under ungdomsåren och att det varit en stor bidragande orsak till att han blev en av världens bästa innebandyspelare.

Vi från Västergötlands Innebandyförbund vill rikta ett stort tack till alla deltagare, instruktörer och Jihde för fantastiskt bra och givande dag!

short_text    Publicerat av David Gillek 2018-10-16, kl 21:19