Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Bo Grängsjö

Bo Grängsjö valdes in i styrelsen 2015. Bosse inledde sin långa innebandykarriär 1988 i Sten Sture BK - en klubb han var trogen fram till 2008 då Stenhagens KK fick ta del av Bosses målvaktsspel fram till 2015.

Bosse lägger en stor del av sin vakna tid på innebandy, gärna med sin kamera i högsta hugg. Vi på kansliet passar på att tacka för det utmärkta bildarkivet Bosse tillhandahåller. Distriktslagen ligger extra varmt om hjärtat och på fritiden kör Bosse gärna off pist i Alperna.

Om Bosses karriär tuffade på i sakta mak i de lägre divisionerna så är förhållandet det motsatta för dottern Isa som efter tre år på RIG i Umeå säsongen 2019/2020 gör debut i SSL för Sirius. Om vi känner Bosse rätt kommer han inte att missa en enda match - och då inkluderar vi bortamatcherna... en fredagskväll i Skoghall i november kan vara alldeles underbar och Gotland är ju som finast i januari!

 

 

 

 
Bild: Bo Grängsjö och Anders Hiller utsågs till matchens linskaka i varsin match under Legendernas Kamp 2019. Två av de främsta Sturarna genom tiderna!