Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Kontakta oss

Kansliets personal:

 

Simon Andrén är anställd på kansliet sedan 2001. Jobbar främst med tävling samt även en del med hemsida och sociala medier. Var med och grundade IBK Rödberget i slutet av 80-talet och spelar fortfarande småmål en gång i veckan. Nära comeback i seriespel förra säsongen och öppen för anbud. Somrarna spenderas med skruvdragaren i handen i sommarstugan på Öland.

 

Olle Isacsson är anställd på kansliet sedan 2007 och har främst hand om domartillsättning och domarkurser. Olle var med och grundade Hagunda IF:s innebandysektion i början av 90-talet och är styrelseledamot där. På fritiden åker Olle gärna till Tele 2 Arena och tittar på sitt kära Hammarby IF. Han är också ledare för dotterns lag i Alunda IBF.

Johan Good började på kansliet 2017. Bördig från den "soliga" Boråsslätten och via studier på Bosön hamnade Johan i FBC Uppsala 2015 innan han tog steget över till UIBF. Insta-Johan styr och ställer mycket kring kansliets sociala medier samt jobbar också på Innebandygymnasiet. På fritiden följer Johan all sport och han knåpar gärna ihop egna laguppställningar. Poddfantast som driver egen poddcast. 

Joel Carlstedt började på UIBF i december 2021 efter avslutade studier på Bosön IFHS, han är bördig från Hagunda-bygden och spelade länge med Hagundas starka P95 lag. På kansliet jobbar han med återstart och föreningsstöd för hela GUD-regionen och på lunchtid är han en trogen gäst i IFUs lunchrestaurang. På kvällar och helger är han tränare i Teknologernas herrlag. 

 

Maja Nordin anställdes i januari 2022 och även hon jobbar med återstart/föreningsstöd för hela GUD-regionen tillsammans med Joel. Hon är en pricksäker right-skytt som spelar i Sätras damlag! Hon är uppvuxen i Sundsvall men favoritlaget i hockey är självklart Frölunda, efter studier i Umeå så landade hon in i vår personalstyrka och utgår från Gävle. 

Martin Brandt började jobba på UIBF den 1 augusti 2022 efter att under våren gjort sin praktik på kansliet. Han är en klassisk lagidrottare som prövat på de flesta olika idrotter och steget till att börja plugga på Bosön var därmed ett faktum. Favoritlaget i fotboll är Liverpool och här på kansliet så har han en administrativa tjänst där han stöttar den dagliga verksamheten som den lagidrottare han är. 

Johan Forsström började jobba på UIBF den 2 augusti och är därmed vårt nyaste tillskott. Han är uppvuxen i Sundsvall och favoritlaget är självklart  Timrå, efter Maja Nordin är han vårt andra Sundvalls nyförvärv under 2022. Hemorten sen 15 år tillbaka är dock Borlänge dit han flyttade tack vare sitt yatzyspelande. Han har en gedigen erfarenhet av att döma och coacha domare, så det är på domarsidan i GUD han kommer att arbeta och han utgår från Falun.     

Kontaktinformation

Upplands Innebandyförbund nås enklast via e-post uppland@innebandy.se eller telefon 018-130630.

Postadress:
Upplands Innebandyförbund
Råbyvägen 77
754 60 UPPSALA
Bankgiro: 5688-3028
E-post: uppland@innebandy.se

Telefon:
018 - 13 06 30

Telefontider
Måndag 13.00-15.00
Tisdag till Fredag: 10.00-15.00
(Lunch kl 12-13 varje dag)