Ekonomiassistent/administratör till Stockholms Innebandyförbund

Publicerad
PW2 6427

Är du vår nya ekonomiassistent på Stockholms Innebandyförbund? Då vår nuvarande medarbetare tar sig an nya utmaningar söker vi en kollega till vårt team med start så snart som möjligt. Vi söker dig som vill arbeta med ekonomi men också övriga administrativa uppgifter i en av Sveriges största idrotter.

Du kommer bli en viktig del i att lyfta Stockholms Innebandy till nästa nivå och vara med på resan om att bli folksporten för alla. Låter det som något för dig? Läs mer nedan och ansök idag.


Om tjänsten
 

I rollen som ekonomiassistent/administratör kommer dina arbetsdagar innebära att hantera löpande bokföring, kundreskontra, leverantörsreskontra, lönehantering, arbetsgivardeklaration, avstämning, rapportering, samt övriga administrativa uppgifter.

Vidare kommer du även att jobba med uppgifter kopplat till tävlingsadministration samt utbildningsadministration. T.ex. matchflyttar, serieläggning samt övriga uppgifter kopplade till dessa områden.

Du kommer arbeta tätt med åtta andra härliga kollegor som hjälper och motiverar varandra. Det är viktigt att alla känner sig som en del av en helhet där vi tillsammans jobbar för att Svensk Innebandy ska utvecklas och bli och vara folksporten för alla – alltid.

Som ekonomiassistent/administratör kommer du att jobba inom följande områden:

  • Löpande bokföring
  • Löneutbetalningar
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Bokslut
  • Övriga förbundsadministrativa uppgifter

Är du intresserad?
Läs mer och ansök här!

Publicerad av administratör

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS