Kanslichefen har ordet - Välkommen till en ny säsong!


Äntligen drar vi igång säsongen 2020-2021 och många är vi som väntat länge på att få spela tävlingsmatcher igen.

När Stockholms Innebandyförbund den 13 mars beslutade att avsluta säsongen 2019-2020 i förtid var vi nog få som där och då kunde ana hur fortsättningen av 2020 skulle se ut.

Här är vi nu i september i en ny verklighet. I dagsläget tillåts vi inte gå och se på idrott som vanligt och vi har anpassat oss till en ny vardag där avstånd, distansarbete och i ”dessa tider” blivit vanliga ord i vardagen.

Idrottens värde har blivit allt tydligare under denna tid och de mervärden föreningslivet skapar för samhället är ovärderligt. Vi är därför väldigt glada för att vi trots pandemin kan starta upp tävlingssäsongen i innebandy. Svensk Innebandy har tagit fram riktlinjer för hur detta skall gå till och vi hoppas på att vi tillsammans hjälps åt att genomföra en hel säsong 2020-2021.

Att spela match är i mina ögon det roligaste som finns. Att känna pirret i magen på matchdagen, att äntligen stå där när domaren blåser i pipan och veta att man är redo är en känsla som inte försvinner oavsett nivå. Vi är många som väntat och längtat efter att få uppleva de känslorna igen.  Oavsett om du är ledare, spelare eller aktiv i föreningen på annat sätt hoppas vi på Stockholms Innebandyförbund att just din säsong blir full av glädje. Lycka Till!

Nu kör vi!

Hermine Dahlerus,
Kanslichef Stockholms Innebandyförbund

short_text    Publicerat av Mathias Wegnebring 2020-09-17, kl 15:03