Så fungerar nya appen:

Lär känna funktionerna i appen: se videon och lär dig följa lag/serier, lägga in, visa och dölj kommentarer. Klicka här.

Information till pojkar födda 2003

Hej

I det här utskicket kommer vi beskriva vilka aktiviteter vi planerar och de möjligheter som finns för spelare att representera Södermanland i Distriktslags-SM den 3-8 januari 2020 i Gävle. I och med att vi fått möjlighet att starta tidigare än våra föregångare så har vi redan besökt några matcher för att kunna skapa oss en bild om var vi står som årskull och vi ser väldigt positivt på kullen och tror vi kan göra ett bra resultat.

 

8-9 december 2018 går DM för P-03 av och då finns vi på plats för att se de bästa i årskullen göra upp om Distriktsmästerskapet. Vårt syfte med helgen är att få en bra överblick över vilka spelare som finns i Sörmland samt skapa relation till ledarna i föreningarna.

Runt jul kommer det nomineringsarbete startas där föreningar kan nominera spelare som vill delta på spelarträffarna under våren 2019. Vi distriktslagsledare kan även nominera spelare som ni föreningar inte nominerat.

3-6 januari 2019 är det distriktslags-SM i Gävle för P-02 och då tänkte vi besöka för att hämta information om lokaler, boende, arenor samt heja fram årets lag.

Under april-maj är det dags för spelarträffar och där finns den största möjligheten för er som spelare ta er vidare till distriktslaget. Om ni väljer att inte delta så minskar era chanser betydligt så prioritera utifrån vad som är viktigt för er. Efter träffarna dock senast den 25 september så tar vi ut en breddtrupp på 25-30 spelare där vi håller breddträffar. Till de träffarna har vi möjlighet att kalla spelare som vi vill se lite extra på inför vårt val av sluttrupp.

1 juni-15 augusti har distriktsverksamheten sommarlov.

Vi kommer ha möjlighet att se klubblagsmatcher och presterar någon spelare väl under hösten så där finns en extra möjlighet att ta sig in i jakten på SM-deltagande igen. Det är vi distriktslagsledare som kallar spelare som är aktuella igen.

Den slutliga SM-truppen tas ut senast den 1 november på max 20 spelare plus reserver.

Efter 1 november så ska vi fokusera på att förbereda sluttruppen inför SM. Där behöver vi hjälp av er föreningar att ni ger era spelare så bra förutsättningar som möjligt i förberedelserna inför vad som kan vara deras största utmaning hittills i karriären. Efter den 20:e december så önskar vi hög tillgänglighet till de spelare plus reserver som ingår i sluttruppen.

Vårt syfte som ledare är:

- Fånga upp och sprida kunskap och erfarenhet

- Vara normsättande vad gäller gott sportmanskap

- Representera Södermanland genom ett kreativt och positivt spel

- Utveckla individer och skapa lagkänsla

- I alla lägen sträva för goda resultat på träning och match

 

Ronnie Lindahl, Lasse Bröms, Ludde Ludvig Bröms & Johan Hermansson

short_text    Skrivet av Jan Berg 16 november 2018