Tränarnätverket för junior-/seniortränare

Välkommen till säsongens första träff i Tränarnätverket för junior- och seniorledare i Skåne!

Tränarnätverket för junior- och seniortränare i Skåne startade i maj med en utbildning på tre tillfällen, där 22 ledare deltog. Nu är det dags för anmälan till säsongens första träff, den 8 december i Malmö.

Till träffen har vi bjudit in Vidar Jonsson-Wallin, tidigare SSL-tränare, med en intressant föreläsning som han beskriver så här:

Äg omklädningsrummet!
Hur du skapar ett effektivt arbetssätt i omklädningsrummet för att få ut ditt budskap.

Lär dig:

  • Skapa ”ankare” i omklädningsrummet
  • Metaforer
  • Vilka ord som gör skillnad…
  • Vilka nycklar har ni som matchfokus?

Efter föreläsningen äter vi en gemensam middag och tittar på semifinalen i Innebandy-VM för herrar, sannolikt med Sverige som ett av lagen.

Tidsschemat för dagen ser ut så här:
14.00 Start med föreläsning
15.30 Middag
16.00 Matchstart semifinal
18.00 (senast) Slut

Träffen äger rum på Malmö Arena i Malmö och är helt utan kostnad. För att vara med i Tränarnätverket vill vi att du går en utbildning för junior-/seniorledare. Ni som gick utbildningen i maj är med i nätverket sedan tidigare och för er som vill vara med på träffarna 8 december och framöver finns en strålande chans att gå Grundutbildningen junior/senior 7 november i Malmö. Anmälan till den kvällsutbildningen (3,5 timmar) görs här. Vill du vara med i nätverket, men inte har möjlighet att delta på Grundutbildningen 7 november kontaktar du ellen.tillman@innebandy.se.

Anmälan till träff Tränarnätverket junior/senior 20 januari

Vill du vara med i Tränarnätverket?

Kontakta då Ellen Tillman på:
ellen.tillman@innebandy.se
040-600 59 64