Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Välkomna på föreläsning: Sponsring under och efter Corona

Den pågående pandemin skapar som vi alla vet utmaningar av olika slag. Under säsongen har vi återkommande fått rapporter om att arbetet med sponsring drabbats, många branscher är ekonomiskt drabbade och innebandyverksamheten och exponeringen har som bekant varit oerhört begränsad.

För att få ny inspiration och kunskap bjuder vi nu in till en digital föreläsning med temat Sponsring under och efter Corona. Föreläsare är Frans Fransson på Rättighetsbyrån. Frans har tidigare föreläst för oss i samband med ett årsmöte för ett par säsonger sedan, men är alltså nu tillbaka för att påminna, ge de senaste uppdateringarna inom sponsringstrender samt framförallt ge sin syn på vägarna framåt under och efter pandemin. 

Målgruppen som föreläsningen riktar sig mot är framförallt styrelseledamöter, sponsringsansvariga, anställda och övriga organisationsledare, men den är givetvis öppen för alla intresserade. 

Föreläsningen är planerad till måndagen den 15 mars kl. 18.00-19.45. Som nämnt blir det i digital form via Teams, möteslänk kommer skickas ut till anmälda deltagare. 

Anmälan sker här: https://forms.gle/y8TBJuoPyJZw9KbHA

Vi kommer fakturera föreningarna en kostnad på 250 kr per deltagare, men denna kostnad kan ni sedan söka Projektstöd IF för, vilket i praktiken gör föreläsningen kostnadsfri. Det finns ingen begränsning för antal deltagare från samma förening. En mall för hur föreningen söker Projektstöd kommer bifogas med fakturan för att underlätta administrationen. 

Välkomna!

short_text    Publicerat av Simon Löf 2021-02-26, kl 14:24