Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Kartläggning av motionsinnebandy i Skåne

Vi på Skånes Innebandyförbund vill göra en kartläggning av motionsgrupper, motionslag och andra motionsaktiviteter i våra skånska innebandyföreningar. Vilka är ni, vilken typ av aktivitet bedriver ni och var i Skåne finns ni?

Bedriver din förening motionsinnebandy på något vis, är du själv med i en motionsgrupp eller spelar i ett motionslag eller deltar i annan motionsverksamhet utan spelarlicens svara i formuläret här, eller skicka ett mail till sarah.jaxell@innebandy.se och berätta. 

Varför gör vi en kartläggning?

Vi vill ta reda på hur motionsinnebandyn ser ut i Skåne och hur vi kan hjälpa er med till exempel stödformer och resurser för att utveckla motionsverksamheten. Om vi har en karta över hur det ser ut idag kan vi också stötta upp med de lösningar som behövs, där det behövs för att hjälpa er.

Det är svårt för oss på Skånes Innebandyförbund att själva skapa en bild av hur stor motionsverksamheten är och hur många deltagare den innefattar, eftersom deltagarna inte alltid licensieras så som spelare i seriespel görs, så hjälp oss gärna med det!

Skåne är ett starkt distrikt när det kommer till motionsinnebandy, och tillsammans kan vi utveckla denna del av verksamheten för att fortsätta erbjuda innebandy för alla hela livet.

short_text    Publicerat av Sarah Jaxell 2022-03-08, kl 10:07