Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19

Läs mer

Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Inför Herrettan - IBK Lund Elit

Idag drar säsongens förbundsserier igång och våra skånska seniorlag i SSL, Allsvenskan och Herrettan är därmed inne på sina sista förberedelsetimmar inför premiärmatcherna. Vi har tagit ett snack med lagens tränare inför säsongsstarten. 

Sist ut i vår intervjuserie är IBK Lund Elit i Herrettan. Lagets tränare Ola Persson är nöjd med läget inför premiären mot Varla borta:

– Tycker känslan är bra, vi har haft en bra försäsong där jag tycker vi blivit bättre på nästan alla delar från ifjol och året innan. De andra lagen i serien har jag mindre koll på då det var så länge sen det spelades tävlingsmatch. Försäsong är en sak och tävlingsmatcher något helt annat.

Ambitionen för säsongen är solklar:

– Det är ingen hemlighet att vi i Lund vill utmana om platsen i Allsvenskan. Först handlar det om att komma topp 4:a sen kan allt hända i ett kval. Nu hoppas vi bara att säsongen kommer spelas klar.

 Ola framhäver avslutningsvis kollektivet Lund:

– Tycker att publiken ska titta på hela Lund då vi har 3 kedjor som alla kan spela en rolig offensiv innebandy. Sen har vi klart spelare som sticker ut med olika spetskvaliteter men det får bli en överraskning.

Vi tackar Ola för intervjun och önskar honom och laget lycka till i helgens premiär samt under säsongen som helhet.

short_text    Publicerat av Henrik Paulsson 2021-09-18, kl 08:47