Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Digitala föreläsningar

Nu i början av januari har vi genomfört två digitala föreläsningar med ett stort antal deltagande tränare. 

I dessa märkliga tider med många gemensamma träningar inställda ville vi ge möjligheten till extra utbildning och kunskap för våra skånska tränare. En föreläsning kring spelsystem med Niklas Pålsson och en föreläsning kring målvaktsträning med Pontus Boman genomfördes därmed i januari med ett högt antal deltagande tränare. 

Innan dess genomfördes det även föreläsningar i slutet av november i samarbete med Svenska Innebandyförbundet, då med ämnet fysträning. 

Vår uppfattning är att dessa initiativ till föreläsningar har varit uppskattat av de tränare som har deltagit och med tanke på det planerar vi för fler föreläsningar under vintern och våren. Om du har förslag på ämne för en föreläsning du tycker skulle vara intressant så är du välkommen att mejla in ditt förslag till utbildningsansvarig Ellen Tillman, ellen.tillman@innebandy.se 

När vi får klart med nästa föreläsning och anmälan till denna öppnas så kommer vi gå ut med den informationen på våra sociala medier samt via mejl till er föreningar.
Så håll ögonen öppna så ni inte missar möjligheten att anmäla er till en digital föreläsning! 

short_text    Publicerat av Ellen Tillman 2021-01-15, kl 10:16