Örebro Läns Innebandyförbund söker ny medarbetare.

Till ÖLIBF:s kansli söker vi en konsulent med ambitionen att vara med och vidareutveckla vår verksamhet.

 
Örebro Läns Innebandy har idag ca 3 000 licensierad spelare i vårt distrikt. Vi verkar i en värld full av kontinuerliga förändringar och positiva utmaningar. Till kansliet i Örebro söker vi nu en konsulent med ambitionen att vidareutveckla vår dagligverksamhet. Du kommer att jobba nära våra utbildningskonsulenter och personalchef men kommer att få ett stort eget ansvar när det gäller planering och genomförande av dagligverksamhet. Du kommer att få ett eget ansvarområde ”domarfrågor i Örebro Län/Västmanland”.
   
Arbetsuppgifterna innefattar främst att vidareutveckla vår domarverksamhet i två län men i samarbete med andra medarbetare även utveckla vårt kansli så att det blir självgående. Tjänsten kan även innefatta andra arbetsuppgifter inom utvecklingsområdet eftersom vi inom kansliet samarbetar kring större projekt och gemensamma arbetsuppgifter.
       
Vi söker dig som har erfarenhet av föreningsidrott, med god kännedom om idrottens organisation. Du har också god kännedom om vår nya utvecklingsmodell och dess konsekvenser för verksamheten. Du har en adekvat utbildning inom området, där en högskoleutbildning anses meriterande. Det förekommer resor i våra två distrikt så körkort och tillgång till bil är ett krav.
       
Som person är du kvalitetsmedveten, strukturerad och analytisk. Du är social och framåt och tar egna initiativ. Vi ser att du inte dömer idag utan fokuserar på ditt uppdrag som tillsättare och domarcoach.
      
Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning i sex månader. Kvälls- och helgarbete förekommer. Vi tillämpar individuell lönesättning relaterad till vår bransch (idrott). 
      
Din ansökan ska innehålla en presentation av dig själv, CV, löneanspråk och information om när du är tillgänglig. Märk din ansökan ”Domarkonsulent”.
  
     
Vi tar endast emot ansökningar via e-post: stefan.karlsson@innebandy.se
   
Din ansökan ska vara oss tillhanda via e-post senast 2019-01-15. Urval och intervjuer sker fortlöpande så vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt.
  
Kontakt: Frågor om tjänsten besvaras av Stefan Karlsson stefan.karlsson@innebandy.se  070-773 51 56

 

short_text    Skrivet av Stefan Karlsson 3 januari 2019