Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19

Läs mer

Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Våra partners

Om Svensk Innebandy

Här hittar du våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners är viktiga. Läs här hur de är med och bidrar för att utveckla Svensk Innebandy. Och hur varje distrikt, förening och spelare/ledare kan nyttja dessa samarbeten.

Huvudsponsorer

Pantamera drivs av Returpack AB för att öka återvinningen av burkar och PET-flaskor. Returpack arbetar för att säkra ett effektivt, hållbart och tillgängligt pantsystem. Målet är att 90 procent av alla burkar och PET-flaskor ska återvinnas.

Huvudkontoret, liksom fabriken ligger i Norrköping. Här tas varje år emot över 1,6 miljarder burkar och PET-flaskor vilket gör Sverige till ett föregångsland gällande återvinning av PET och metallburk. Returpack ägs till 50 % av Sveriges Bryggerier AB, till 25 % av Svensk Dagligvaruhandel och till 25 % av Livsmedelshandlarna.

Genom att samarbeta med Svensk innebandy vill Returpack/Pantamera öka sin kännedom och synlighet mot ungdomar. Innebandyföreningar kan vara med och tävla i Föreningskampen.

Aktuellt just nu: För att se hur just din förening kan hjälpa till kring miljön och samtidigt tjäna pengar, se: http://www.pantamera.nu/tjanamera/

 

Om EY
EY är världsledande inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och affärsrådgivning. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över. För att hålla våra löften till våra intressenter utvecklar vi ledare och medarbetare som arbetar i team över gränserna. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i. EY refererar till den globala organisationen samt kan avse en eller flera medlemsföretag i Ernst & Young Global Limited. Varje medlemsföretag utgör en egen juridisk person. www.ey.com/se

 

Om OBOS
OBOS är en av Sveriges och Norges största bostadsutvecklare. OBOS är en medlemsägd organisation som grundades i Norge 1929, och som idag har över 500 000 medlemmar. I Sverige verkar OBOS genom varumärkena OBOS, Myresjöhus och SmålandsVillan. Genom dessa varumärken driver koncernen både små- och storskalig projektutveckling, samt nyproduktion av villor. OBOS har också ett stort samhällsengagemang och engagerar sig i idrott både på elitnivå och för barn och ungdomar. Några exempel är titelsponsorskapet för OBOS Damallsvenskan och samarbetet med Svenska Skidförbundets initiativ Alla på snö, där fjärdeklassare får uppleva snöglädje genom olika vintersporter. Genom samarbetet med Svensk Innebandy ser OBOS fram emot att få vara med och bidra till ännu fler medlemmar i innebandyföreningarna, runt om i landet.

Officiella partners

Tillsammans för fler i rörelse är ett samarbetsprojekt initierat av Riksidrottsförbundet och Svenska Spel. Tillsammans med specialidrottsförbunden vill vi bidra till att skapa en idrottsrörelse där alla får plats att idrotta på sina villkor, oavsett ambition, ålder, kön eller prestationsnivå. Tillsammans för fler i rörelse är ett samhällsprojekt och viktigt ur ett folkhälsoperspektiv. Bredden av svensk idrott är unik och vi vill vara med och stötta den oavsett storlek och ambition.

 

PUMA är ett av världens ledande sportvarumärken, som tillverkar skor, kläder och accessoarer. Sedan 1948 har PUMA levererat innovativa produkter för världens snabbaste atleter inom fotboll, löpning, träning, golf, motorsport och såklart även innebandy.

Idag är PUMA även känt för deras sport- och modekollektioner som arbetas fram och används av artister och atleter så som Selena Gomez, Jay-Z, Usain Bolt,

För mer information, besök Pumas hemsida


Klubbhuset har sedan starten 2001 varit en av de ledande återförsäljarna av innebandyprodukter och har sedan tidigare även samarbeten med klubbar som IBF Falun, IKSU och Mullsjö AIS.

För mer information, besök Klubbhusets hemsida

 

iQ fuel är ett svenskt bolag med fokus på att ta fram nästa generationens produkter inom sport och hälsa. Våra produkter är svensktillverkade med trippelfiltrerat vatten för att optimera upptaget av innehåll på bästa sätt. Dessutom är våra produkter fria från koffein, taurin och socker. Vilket gör att även detta är ett perfekt alternativ för alla sportande ungdomar. Vi har tagit fram två produkter en vitaminberikad fokusdryck som ger dig rätt energi och optimerar ditt mentala fokus. Den andra en vitaminberikad vätskeersättning fylld med elektrolyter. Makes you better, for real!

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klubben? Vi erbjuder föreningen, laget och klubben en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klubbkassan. Läs mer här.

Allente är en nordisk tv-distributör som erbjuder tv-lösningar av hög kvalitet via satellit och bredband till över en miljon kunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland. I Sverige erbjuder man även bredbandslösningar, utan tv-paket. Företaget grundades i maj 2020 efter en sammanslagning av Canal Digital och Viasat Consumer. Det nya företaget har huvudkontor i Stockholm och Oslo, VD är Bjørn Ivar Moen. Företaget ägs 50/50 av Telenor Group och NENT Group. 

Folksam är idrottens försäkringsbolag och försäkrar 1,6 miljoner idrottsaktiva genom samarbete med Riksidrottsförbundet och specialidrottsförbunden.

Råd och Vård - gratis rådgivning!

Fromm Sverige AB är symbolen för säkrat gods. Vi har en komplett mängd lösningar inom bland annat bandning, sträckfilm och skyddsemballage för alla industrier och verksamheter som producerar och skickar gods. Lösningarna sträcker sig från helautomatiserat till manuell hantering som klarar av allt från grundläggande till mer krävande behov. Vårt mål är att erbjuda högklassiga verktyg och material som tillgodoser våra kunders behov. Detta kräver att vi lyssnar noga på våra kunder och hjälper dem att ta fram rätt lösning för rätt applikation. Med egen tillverkning av maskiner och förbrukningsmaterial kan vi därför snabbt möta våra kunders behov. Fromms vision som bygger på att alltid tillgodose våra kunders allt högre krav i en föränderlig miljö, har skapat en snabb och kundfokuserad organisation. Men vi är också medvetna om den enskilda människan bakom varje affärsprocess.

 

Europcar är officiell hyrbilspartner till Svensk Innebandy. Som Europas ledande företag inom mobilitet med mer än 50 års erfarenhet av biluthyrning i Sverige är vi den självklara partnern för säkra och hållbara resor. Det ligger i vårt DNA att verka för en så låg miljöpåverkan som möjligt och senast år 2030 ska vi ha en helt fossilfri flotta av fordon tillsammans med klimatsmarta lösningar för att se till att nå vår vision - de mest nöjda kunderna. Välkommen till ett av våra 135 kontor i Sverige!

NeH är ett av Sveriges ledande företag inom profilprodukter. NeH arbetar för att stärka sina kunders konkurrenskraft. För att nå dit kombinerar NeH sin kunskap om profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt utveckla nya produkter.

Sportswik är ett svenskt sporttech bolag som hjälper förbund och ligor att öka intresse och engagemang kring sina tävlingar via innovativa digitala lösningar. Sportswik har utvecklat en app & mediaplattform som gör det möjligt att kombinera livescore, spelprogram, resultat och tabeller med användargenererat innehåll i form av bilder, video, intervjuer, livestreaming, kommentering och hejarop.

Sportswik-plattformen gör det även möjligt för förbund och ligor att kommunicera med sin målgrupp på ett helt nytt sätt, och att öka sina digitala sponsor/partnerintäkter via den trafik och digitala engagemang som skapas och plattformens inbyggda partnerkoncept.

StayLive föddes ur sport. Sedan 2013 har de levererat en stabil och pålitlig streamingplattform som möjliggör för fler människor att ta del av upplevelser och ögonblick. Ett måste i de tider vi nu lever i. Med en bred förståelse för hela sändningskedjan - från teknik och marknadsföring till implementering - är de en självklar partner för alla som vill levandegöra sina kommersiella rättigheter


Officiella leverantörer

Unihoc är Svensk Innebandys officiella leverantör av innebandymaterial. Unihoc förser landslagen med bland annat målvaktsutrustning och accessoarer. Unihoc bidrar även, genom varumärket CR8ER, med den officiella matchbollen för landskamper.

 

 

Lidl bidra till hållbar och ansvarsfull odling av råvaror. Därför satsar vi bland annat på vårt ekologiska sortiment som fortsätter att växa. Vi har närmare 80 egna ekologiska varor och 15 procent av vårt frukt- och grönt är helt ekologiskt.

Från att ha varit en ny utmanare bland matvarukedjorna i Sverige leder vi idag vägen framåt på flera olika områden för hållbarhet. Det är vi som står bakom många framgångsrika hållbarhetsinitiativ de senaste åren – målsättningen är att utforma världens grönaste butiker, och hållbara transporter.


Modern mobil kommunikation

Med vår långa & breda erfarenhet inom telefonilösningar kan vi hjälpa er att skapa en trygg, enkel och användarvänlig miljö. Vi är en operatörsoberoende återförsäljare som hjälper små & medelstora företag med val av operatör, växelfunktioner och andra tjänster som är viktiga för deras verksamhet. 

Kontakta oss för ett samtal om hur vi kan hjälpa just din förening eller distrikt.

Post vill skapa kommunikation som gör världen bättre. Även om det kan låta naivt så tror vi faktiskt att det funkar. Därför har vi lovat att aldrig göra sånt som stör. Så kallad spam. Därför tror vi på kommunikation som antingen är användbar eller underhållande.

Tjäna pengar till laget, föreningen eller klassen.
Newbody Family finns till för att hjälpa klubbar och klasser att uppnå sina drömmar. Om att åka på en klassresa, på ett träningsläger eller till en cup. Ingen ska behöva stå utanför för att man inte har råd.
Läs mer om vårt sortiment här. Det är vårt bästa någonsin!

 

IDROTTENS HOTELLKEDJA

Vi är stolta över att ha härbärgerat såväl tränare, lagledare, aktiva barn och ungdomar som föräldrar och supportrar sedan vi öppnade våra första hotell 1963. Vi vill att alla ska känna sig hemma på Scandic, från knattelaget till eliten, och för oss är det viktigt att bidra till ett samhälle som främjar inkludering och en schystare idrottskultur för alla.

På Scandic får ni de bästa förutsättningarna för att prestera på topp när det verkligen gäller. Genom medlemskap i Scandic Sport och idrottsavtalet får ni möjligheten att uppgradera till en helt annan standard än det hårda golvet i gymnastiksalen, men med minimal prisskillnad. Som Nordens största hotellkedja kan vi erbjuda över 100 hotell på både små och stora orter, med korta avstånd till hundratals sport- och fritidsanläggningar. Som medlem i Scandic Sport bor ni endast från 275 kr per person i fyrbäddsrum.

 

 

 

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder klimatsmarta tågresor i egen regi och i samarbete med andra. Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, liksom Skandinaviens huvudstäder.

I över 100 år har vi varit idrottens transportör.
Vi tar nu steget att vara SIBF:s Officiella Leverantör av resor. Genom samarbetet vill vi öka vår kännedom och synlighet hos Innebandysverige.

Med SJ Idrottsresan får föreningar anslutna till Riksidrottsförbundet minst 15 procent rabatt på alla idrottsresor. Ansök här 


AlfaCare levererar utrustning till förebyggande och behandling av muskel-, ledvärk- och idrottsskador. Alla idrottsföreningar och distriktsförbund inom Svensk Innebandy kan handla hos AlfaCare och få bra rabatter.

För att få tillgång till rabatten ska föreningen registreras som företagskund, det går att göras genom att höra av sig till deras kundtjänst eller på hemsidan.

Vill du annonsera på innebandy.se?

Innebandy.se är en av Sveriges största sportsidor med flera hundratusen besökare varje vecka. 

Är du intresserad av att exponeras här ska du kontakta Tobias Linderoth via mejl här under eller 0703-420025.