Affärs- och arrangemangsutvecklare till Svensk Innebandy!

Publicerad
IMG 9735
Är du driven, gillar försäljning, att planera och koordinera samt vill vara med där det händer? Då kan det här vara tjänsten för dig. Just nu söker vi på Svensk Innebandy en affärs- och arrangemangsutvecklare till vår marknad- och arrangemangsenhet.  
 
Hos oss på Svensk Innebandy blir du en viktig del i arbetet att stärka innebandyns långsiktiga utveckling - vi vill våga tänka nytt och göra skillnad i samhället, vi vill bli folksporten för alla alltid.

Som affärs- och arrangemangsutvecklare kommer du ha varierande arbetsuppgifter och roliga vardagar. Du kommer ha en flexibel roll där du kommer vara en viktig del i att strukturera våra kommande partnernätverk, arrangemang och marknadsaktiviteter. Under 2023 och 2024 ska Svensk Innebandy starta ett antal nya aktiviteter. Därför behöver vi nu dig som vill ha en central och drivande roll i att koordinera, strukturera och samordna dessa spännande aktiviteter. 

Ansvarsområden: 

 • Utveckla arbetet med Svensk Innebandys befintliga partners  
 • Initiera samarbeten med nya partners till Svensk Innebandy  
 • Utveckla upplevelsen och aktivera partners vid Svensk Innebandys nationella och internationella evenemang 

Du rapporterar till marknads- och arrangemangschef Stefan Jonasson och du jobbar nära dina kollegor på marknads- och arrangemangsenheten samt de övriga enheterna på Svenska Innebandyförbundet. 

Som person ser vi att du är driven och strukturerad då du kommer ha hand om och planera de olika aktiviteterna för marknad- och arrangemangsenheten. Vi ser även att du som söker är en lagspelare då allt jobb innebär att samarbeta med varandra på kontoret, mellan enheter, med våra fantastiska distrikt och partners. Vidare ser vi även att du gillar du att ta initiativ och är en god problemlösare.  

Vi ser att du som söker har:  

 • Erfarenhet av projektledning och/eller försäljning 
 • Eftergymnasial utbildning 
 • Minst ett par års arbetslivserfarenhet  
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift  
 • B-körkort  

Meriterande om du har:  

 • Erfarenhet inom produktionsledning  
 • Erfarenhet av försäljning av partnerskap kopplat till idrott  

Att jobba hos oss på Svensk Innebandy    
Vi tror att det personliga ledarskapet är viktigt och att bygga starka team, det innebär att du kommer jobba med motiverade kollegor som hjälper och stöttar varandra i vardagen för att göra varandra och vår sport bättre. Vi tycker det är viktigt att alla är med och bidrar till en positiv kultur på arbetsplatsen och att vi dagligen fokuserar på det personliga ledarskapet – att vi agerar utifrån vår värdegrund.   

Svensk Innebandys syfte är att erbjuda en enkel, rolig sport som alla kan utöva hela livet. Vi bidrar till ökad fysisk aktivitet, rörelserikedom och tar en aktiv roll i att bygga det svenska samhället. Vi har idag cirka 112 000 licensierade spelare och totalt beräknas över en halv miljon människor leka, träna och spela innebandy i Sverige i någon form varje vecka.    

Våra kärnvärden på Svensk Innebandy är inkludering, samverkan och nyskapande. Arbetsplatsen präglas av respekt och fokus på det egna personliga ledarskapet.   

Som person vill vi därför att du är:   

 • Varm och välkomnande   
 • Öppen och självreflekterande  
 • Modig och nytänkande  
 • Passionerad och professionell 

Vi strävar efter att testa nya idéer, riva gamla strukturer och göra skillnad i samhället. Gör du? Läs gärna mer om hur vi tänker i Svensk Innebandy Vill. 

Anställning  
Tjänsten är på heltid och en visstidsanställning med slutdatum 2025-01-15. Arbetet utförs huvudsakligen från Sportkontoret Skanstull i Stockholm, men resor med övernattning samt kvälls- och helgarbete förekommer.   
  
Vi tillämpar individuell lönesättning relaterad till vår bransch (idrott). Kollektivavtal genom Unionen, Ledarna och Akavia.  
  
Ansökan  
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.   

Skicka din ansökan senast 2023-06-22. Vi intervjuer löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.  
  
Kontakt  
Frågor om tjänsten besvaras av:  
Stefan Jonasson, Marknad- och arrangemangschef, tel:  076-010 73 67
Sofia Haglund, HR-chef, tel: 072-204 93 43 

Publicerad av Tero Marjamäki

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS