Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Innebandy i Skolan

Floorball Fitness och Innebandy Flex

Upplev innebandy på helt nya sätt där alla kan vara med på sina villkor
 

Under 2022 erbjuder Svensk Innebandy, i samverkan med Riksidrottsförbundet, aktivitetsmaterial och utrustning i syfte att öka rörelseglädjen bland barn och ungdomar. Materialet utgår från Floorball Fitness och Innebandy Flex som är två innovativa, flexibla och superroliga koncept för nybörjare och motionärer. 

Utrustningen och materialet är till för att användas i samband med skoltid, främst på raster och fritids och syftet är att att alla som vill ska få chansen att testa på innebandy på ett enkelt, roligt och inkluderande sätt. Det är viktigt att eleverna får vara delaktiga och aktiviteten bör utformas efter deltagarnas behov, innebandyerfarenhet och egna önskemål. Du som skolpersonal får gärna finnas med som stöd och hjälpa till så att aktiviteten blir trygg, inkluderande och glädjefylld för alla som deltar.

Obs, utrustning i form av startpaket får inte beställas i syfte att fylla på förrådet med utrustning som används i samband med ordinarie idrottslektioner.

Längre ner kan ni beställa startpaket med den utrustning som kan behövas samt tryckt material för de två skolanpassade koncepten. Det går även att ladda ner samma material digitalt i den gråa rutan.

Kolla in och läs mer om hur koncepten funkar:

Så här funkar Floorball Fitness

Så här funkar Innebandy Flex

 

På grund av mycket högt tryck har vi endast ett fåtal startpaket kvar. Det är först till kvarn som gäller och er beställning är tyvärr ingen garanti för att ni får hem ett startpaket.

Läs beställningsformuläret noggrant, om ni inte fyller i formuläret med de uppgifter som efterfrågas på ett korrekt sätt blir er beställning ogiltig. 

Antalet startpaket med utrustning är begränsade, därför ber vi er vänligen endast beställa startpaket om ni INTE redan har användbar innebandyutrustning på skolan. 

Beställ material för rast och fritidsaktivitet här.

 

 

Ladda ned material för Floorball Fintess och Innebandy Flex

Har du frågor?

Om Innebandy i Skolan och beställning av material:
josefine.sinclair@innebandy.se

Om konceptet Floorball Fitness
sarah.jaxell@innebandy.se

Om konceptet Innebandy Flex
sofia.carlsson@innebandy.se