Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Tjäna pengar på livesända matcher i appen

Föreningar kan enkelt livesända sina matcher via Svensk Innebandys app. Nu kan föreningarna även tjäna pengar på att sälja abonnemang.   

I Svensk Innebandy app, som är gratis för alla användare och föreningar, kan föreningar med enkla medel (tex mobiltelefon) livesända matcher. Från och med 1 september 2020 går det också att tjäna pengar på sändningarna.  

Då slås betalfunktionerna på, vilket innebär att tittare behöver betala en avgift för att kunna se sändningarna. 

Avgiften behövs för att täcka kostnaderna för streamingen – och för att ge följarna möjligheten att stötta sin förening. Detta genom att intäkten från köpet delas med föreningarna.  

För seniormatcher betalar man för varje match man vill se. Det är sändande förening som sätter priset för matchen (pay per view).  

För barn- och ungdomsmatcher köper man ett Barn- och Ungdomskort för 59 kr. Det ger 30 dagars tillgång till samtliga barn- och ungdomsmatcher som sänds i appen. Tittarna kan alltså se alla möjliga matcher runtom i Sverige till ett fast pris.   

Det är inget fast abonnemang som dras från ens konto varje månad, utan man väljer själv om man vill köpa tillgång för nästa 30-dagarsperiod. 

Läs mer om livestreaming i Svensk Innebandys app.

Ladda ner InnebandyAppen här:

Google Play

App Store

short_text    Publicerat av Veronica Köhler 2020-10-06, kl 11:56