Nuvarande riktlinjer och rekommendationer avseende match, träning och cup:

Läs mer

Svensk Innebandy söker ny medarbetare

Svensk Innebandys syfte är att erbjuda en enkel, rolig sport som alla kan utöva hela livet. Som bidrar till ökad fysisk aktivitet, rörelserikedom och tar en aktiv roll i att bygga det svenska samhället. Vi har idag 116 000 licensierade spelare och totalt spelar över en halv miljon människor innebandy i Sverige i någon form.

Nu söker Svenska Innebandyförbundet en medarbetare till kontoret i Solna som ska ta vidare vår satsning på tränarutbildningar. Arbetsuppgifterna innefattar främst att vidareutveckla våra tränarutbildningar för barn- och ungdomsledare, men i samarbete med andra medarbetare även utveckla våra utbildningar för junior- och seniortränare.

Du kommer att ha en styrande roll i förhållande till våra distriktsförbund och de kursledare som är verksamma inom det här området. Tjänsten kan även innefatta andra arbetsuppgifter inom utvecklingsområdet eftersom vi inom kansliet samarbetar kring större projekt och gemensamma uppdrag.

Vi söker dig som har erfarenhet av föreningsidrott, gärna av innebandy, med god kännedom om idrottens organisation. Du har en adekvat utbildning inom området, där en högskoleutbildning anses meriterande.

Som person är du kvalitetsmedveten, strukturerad och analytisk, skicklig på att kommunicera samt klarar av att företräda och tala väl för Svensk Innebandy.

Du kommer att ingå i Svenska Innebandyförbundets utvecklingsenhet, en enhet som vi ser jobbar tätt ihop varför vi söker en person med god samarbetsförmåga - en lagspelare. Vi bygger vår utvecklingsverksamhet på vetenskaplig bas och en mix av beprövad erfarenhet och nyskapande.

Svensk Innebandys kärnvärden är inkludering, samverkan och nyskapande. Som person vill vi därför att du är:

• Varm och välkomnande
• Modig
• Öppen
• Passionerad

Vi strävar efter att testa nya idéer, riva gamla strukturer och göra skillnad i samhället. Gör du?

Läs gärna mer om vad Svensk Innebandy Vill och om Svensk Innebandys Utvecklingsmodell.

Anställning:
Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning i sex månader och är placerad på förbundskansliet i Solna. Kvälls- och helgarbete kan förekomma. Vi tillämpar individuell lönesättning relaterad till vår bransch (idrott). Kollektivavtal genom Unionen finns.

Din ansökan ska innehålla en presentation av dig själv, CV, löneanspråk och information om när du är tillgänglig. Märk din ansökan ”Utbildning”. Vi tar endast emot ansökningar via: jobb@innebandy.se.

Skicka din ansökan senast 2019-08-23. Urval och intervjuer sker fortlöpande så vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt:
Frågor om tjänsten och Svenska Innebandyförbundet besvaras av Hanna Sandberg, 08-514 274 32

Övrigt:
Vi behåller din ansökan med innehåll och person- och kontaktuppgifter under sex (6) månader från att vi offentliggjort vem som fått tjänsten. Därefter kommer vi att radera hela ansökan om du inte meddelar oss att behålla den i max två (2) år från att vi offentliggjort vem som fått tjänsten.

Läs mer om hur Svensk Innebandy behandlar personuppgifter på www.innebandy.se/gdpr

short_text    Publicerat av Anton Rosenblad 2020-10-06, kl 11:56