Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Sökes: Materialförvaltare till U19-damlandslaget

Svenska Innebandyförbundet söker nu en av de viktigaste rollerna till U19-damlandslaget – en materialförvaltare, med tillträde i mitten av september 2022.

Du som söker ska helst bo i Storstockholmsområdet eller på bilavstånd till Stockholm. Du ska ha ordningssinne, vara ansvarsfull, social och serviceinriktad samt kunna lämna goda referenser. Körkort för bil är ett krav.

I uppdraget som materialförvaltare ingår att vara ansvarig för allt material gällande U19-damlandslaget och tillsammans med Svenska Innebandyförbundets landslagskonsulent ansvara för att rätt material finns hemma och beställs vid behov.

Närvaro på samtliga läger och landskamper, såväl i Sverige som utomlands, är ett krav. Även möten med förbundets personal och kollegor i ledarstaben kan förekomma, företrädesvis på kvällstid.

Ersättning utgår enligt överenskommelse.

Erfarenhet från liknande uppdrag är en merit, dock inget krav.

Frågor angående tjänsten kan ställas till landslagskonsulent Jan Lindberg på Svenska Innebandyförbundet på 08-51427418 eller till jan.lindberg@innebandy.se

Din ansökan, som ska vara skriftlig, ska vara Svenska Innebandyförbundet tillhanda senast 31 augusti på e-postadress jan.lindberg@innebandy.se

Vi behandlar ansökningar löpande, vänta därför inte med att skicka in ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut.

Vi ser fram emot att höra från dig!

short_text    Publicerat av Tero Marjamäki 2022-08-25, kl 11:31