Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Samtliga matcher i damernas SSL livesänds

Under säsong 2018/19 och 2019/20 kommer samtliga matcher i damernas Svenska Superligan (SSL) att produceras av Sportsground och sändas på SSLplay.se.

Svensk Innebandy kommer under de två kommande åren att samarbeta med Discovery och som en del av satsningen på TV utökas även satsningen på SSLplay.se. 

För första gången någonsin produceras och sänds även samtliga SSL-matcher på SSLplay inklusive TV-sända matcher.

- Svensk Innebandy vill vara en sport som är likvärdig på alla nivåer och sedan SSLplay.se startades har vår ambition hela tiden varit likvärdiga sändningsmöjligheter för både damer och herrarnas SSL. Det känns bra och viktigt att vi är där nu, säger Svenska Innebandyförbundets generalsekreterare Göran Harnesk och fortsätter:

- Dels är det glädjande att damernas matcher ska livesändas. Dels ger det oss större möjligheter att nå ut genom de highlightspaket och nyhetsbilder som Sportsground framgångsrikt tillhandahåller. 

Trots att utbudet till den här säsongen blir större, tack vare att damernas SSL tillkommer, ligger abonnemangspriset kvar på 249 kr per månad och 89 kr per match i grundserien. SSLplay.se får dessutom ett lyft då plattformen från den här säsongen görs av StayLive.    

- Den här satsningen görs möjlig genom vårt långsiktiga samarbete med Svensk Innebandy, att vi får in en tredje part i StayLive samt att Svenska Innebandyförbundet går in ekonomiskt och täcker upp för kostnader, säger Sportsgrounds VD Magnus Grahn. 

- För StayLive är det oerhört hedrande att få vara en del av att utveckla Svensk Innebandys sändningar. Att vi från och med i år har med samtliga matcher från damernas SSL är helt rätt väg att gå, säger Pontus Karsbo som är Försäljningschef på StayLive.

short_text    Publicerat av Anton Rosenblad 2020-10-06, kl 16:59