Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Så var herrlandslagets läger

Under söndagen avslutades säsongens första träningsläger för landslagen. Herrlandslaget träffades under tisdagen i Växjö och har under sex dagar tränat, haft en internmatch och aktiviteter för att förstärka gruppdynamiken i laget.

Det har varit ett intensivt och bra läger där vi hunnit genomföra de moment som vi hade tänkt och kommer att ha nytta av i framtiden när VM väl spelas, säger förbundskapten Mikael Hill.

Herrlandslaget har under sex dagar haft ett läger för att förbereda sig på bästa sätt inför kommande VM, som nu blivit framflyttat till 2021. Men trots att VM inte spelas som planerat så var samlingen viktig för landslaget.

 Det har varit ett bra läger där vi hunnit genomföra de moment som vi hade tänkt oss och kommer att ha nytta av i framtiden när VM väl spelas. Vi har haft väldigt bra förutsättningar för träning och de detaljerna som vi velat jobba med har vi hunnit med, säger Hill.

Laget har under dagarna fokuserat på de taktiska delarna kring lagets egna spel för att bli ännu starkare i olika situationer och har förstärkt det som de arbetade med under 2019.

Med sex träningar, kost och psykologiföreläsningar har de arbetat för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för att vara redo när VM väl ska spelas.

Tidigare idag blev det klart att herr-VM flyttas fram, läs hela nyheten här.

short_text    Publicerat av Veronica Köhler 2020-10-06, kl 11:56