Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Kommunikatör till Svensk Innebandy

Är du vår nya kommunikatör? Vi söker dig som vill arbeta nyfiket och nytänkande med att rapportera om de återstartsaktiviteter som görs i innebandysverige.

Du kommer bli en viktig del i att lyfta Svensk Innebandy till nästa nivå och vara med på resan om att bli folksporten för alla. Låter det som något för dig? Läs mer nedan och ansök idag.

I rollen som kommunikatör hos oss på Svensk Innebandy kommer ditt uppdrag vara riktat mot det återstartsarbete som görs inom hela Svensk Innebandy och skildra detta genom intervjuer och reportage.

I rollen ingår att göra research, intervjuer, skriva och publicera på interna och externa kanaler. Du har ett stort eget ansvar och planerar och genomför kommunikationsinsatser från start till slut.

Som kommunikatör jobbar du i nära samarbete med kommunikationschef, återstartsansvarig, distrikt och föreningar och är en operativ kraft till dessa, med fokus på återstart. Därför ser vi att du som söker har god samarbetsförmåga, är en lagspelare men också duktig på att arbeta självständigt.

Arbetsuppgifter

 • Skildra hela svensk innebandys återstartsarbete
 • Vara ett stöd i det operativa arbetet med återstartskommunikation på kort och lång sikt (kampanjer, koncept, etc)
 • Omvärldsbevakning inom området återstartskommunikation
 • Uppföljning och utvärdering av gjorda kommunikationsinsatser
 • Självständigt skapa och publicera nyheter och information på våra olika plattformar

Andra arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är att ta fram underlag för trycksaker riktat för återstart - från idé till material färdigt för tryck. Fotografering och bildhantering samt enklare filmproduktion förekommer också.

Vi ser att du som söker har

 • Eftergymnasial utbildning inom journalistik eller media/kommunikation
 • Erfarenhet av proaktivt operativt arbete inom journalistik/kommunikation
 • Förmåga att konkretisera och förmedla budskap på ett intressant sätt till olika målgrupper
 • B-körkort
 • Svenska och engelska i tal och i skrift

Meriterande om du har

 • Minst ett års erfarenhet inom journalistik/medieproduktion
 • Erfarenhet inom videoproduktion
 • Erfarenhet av Adobe-programmen, främst Premiere Pro och Photoshop

Att jobba hos oss på Svensk Innebandy

Vi tror på att bygga starka team vilket innebär att du kommer jobba med motiverade kollegor som stöttar och hjälper varandra i vardagen i syfte att göra varandra och vår sport bättre. Vi tycker det är viktigt att alla är med och bidrar till en positiv kultur på arbetsplatsen och att vi dagligen fokuserar på det personliga ledarskapet – att vi agerar utifrån vår värdegrund.

Som anställd hos oss får du möjlighet att utvecklas, du får frihet under ansvar och ledare som lyssnar på dig, stöttar dig men ställer också krav när det behövs.

Hos oss får du förmåner såsom friskvårdbidrag, hälsokontroll, flexibla arbetstider och hybridupplägg vad gäller hur vi jobbar från kontoret. Vi hittar på roliga saker efter jobbet och vårt fokus är alltid att bygga ett starkt lag.

Svensk Innebandys syfte är att erbjuda en enkel, rolig sport som alla kan utöva hela livet. Vi bidrar till ökad fysisk aktivitet, rörelserikedom och tar en aktiv roll i att bygga det svenska samhället. Vi har idag cirka 107 000 licensierade spelare och totalt beräknas över en halv miljon människor leka, träna och spela innebandy i Sverige i någon form varje vecka.

Våra kärnvärden på Svensk Innebandy är inkludering, samverkan och nyskapande. Arbetsplatsen präglas av respekt och personligt ledarskap.

Som person vill vi därför att du är:

- Varm och välkomnande 

- Öppen och självreflekterande

- Modig och nytänkande

- Passionerad och professionell

Vi strävar efter att testa nya idéer, riva gamla strukturer och göra skillnad i samhället. Gör du? Läs gärna mer om hur vi tänker i www.innebandyvill.se

Anställning

Tjänsten är på heltid, dagtid men det förekommer till viss del kvälls- och helgjobb. Det är en visstidsanställning med start omgående till och med 2023-12-23 med chans till förlängning.

Placeringsort: Stockholm, Idrottens hus i Skanstull.

Vi tillämpar individuell lönesättning relaterad till vår bransch (idrott). Kollektivavtal genom Unionen, Akavia och Ledarna.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via: jobb@innebandy.se

Skicka din ansökan senast 2022-09-23. Vi gör urval och intervjuar löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

short_text    Publicerat av Tero Marjamäki 2022-09-12, kl 13:36