Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

I höst lanseras Vår Förening Vill

I höst lanseras föreningsverktyget Vår Förening Vill. Det webbaserade föreningsutvecklingsverktyget ska inspirera och guida Sveriges föreningar för att de ska kunna utvecklas och nå sina mål. 

Med hjälp av verktyget vill vi motivera fler föreningar att nå sina mål och arbeta för att utveckla sin förening på ett enkelt och smidigt sätt, säger Josefine Sinclair, föreningsutvecklingsansvarig på Svensk Innebandy. 

Föreningsutvecklingsverktyget är ett enkelt och smidigt verktyg som tagits fram i ett samarbete mellan Svenska Innebandyförbundet och distrikten. Verktyget ska hjälpa föreningar att utvecklas och nå sina mål och i längden målen i Svensk Innebandy Vill.

Med en 6-stegsutbildning kommer deltagare guidas steg för steg och mötas av analysverktyg, utbildningsmaterial, arbetsuppgifter, reflektionsfrågor, tips och inspiration till hur föreningen kan arbeta för att utvecklas.  

Verktyget är webbaserat med inslag av fysiska möten. Där föreningen stegvis kommer att arbeta med föreningsutveckling utefter fyra olika teman: Föreningsidé, Organisation, Verksamhet och Kommunikation.   

Projektet kan föreningarna genomföra med en handledare från ett innebandydistrikt eller regionalt RF-SISU. Om föreningen hellre föredrar att jobba på egen hand går även det. 

Läs mer om Vår Förening Vill

Låter det intressant? 
Kontakta Josefine Sinclair, Svensk Innebandys föreningsutvecklingsansvarig:  
Mail: josefine.sinclair@innebandy.se 
Telefon: 070-2968252 

short_text    Publicerat av Veronica Köhler 2020-10-06, kl 11:56