Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19

Läs mer

Fler lag till Innebandyfesten 2021

Antalet lag som kvalificerar sig till Innebandyfesten dubbleras från och med nästa säsong i P16- och DJ18-klassen - från fyra till åtta lag i respektive klass.

Beslutet, som tagits av Förbundsstyrelsen efter förslag från Tävlingsutskottet, innebär att alla fyra SM-klasser under Innebandyfesten framöver innehåller lika många lag. Totalt kommer 32 lag att medverka under Innebandyfesten som nästa gång arrangeras i Uppsala och IFU Arena den ‪16-18 april 2021‬.

Tävlingsutskottet har samtidigt beslutat att ändra spelformen för Juniorallsvenskan (JAS) kommande säsong genom att efter avslutat seriespel genomföra ett extra play off mellan de fyra bästa lagen i respektive serie. Från detta går två lag vidare till play off, enligt tidigare modell, och slutligen avancerar åtta lag i vardera klass till Innebandyfesten.
 
Sista dag för anmälan till JAS, P16- och DJ18-SM säsongen 2020/21 är den 31 maj. Mer information om anmälan kommer inom kort på ‪innebandy.se‬.
 
Slutligen har Tävlingsutskottet beslutat att avsluta säsongen även för P16- och DJ18-SM. Semifinalerna i dessa SM-klasser skulle ha genomförts under Innebandyfesten i Växjö den ‪17-19 april‬. Sedan tidigare har det arrangemanget ställts in. Nu är det klart att det inte heller blir något fortsatt spel i dessa båda klasser utan att tävlingen avbryts.

short_text    Publicerat av Veronica Köhler 2020-10-06, kl 11:56