Frågor & svar

Frågor & svar om Sweden Floorball Youth Camp

Hur många platser finns det?
Vi kommer att ha plats för cirka spelare. Spelarna delas in i grupper om 22 spelare som tränar och tävlar tillsammans under lägerhelgen.


Vilka är ledare?
Varje grupp om 22 spelare har två ledare som följer gruppen under hela lägret. Samtliga ledare är utbildade av våra förbundskaptener och av våra bästa instruktörer. Allt för att du som spelare ska få en så bra utbildning som möjligt. Det kommer även att finnas två målvaktsinstruktörer som ger dig som keeper speciellt anpassad träning. Som bonus närvarar landslags- och elitspelare i olika sammanhang under lägret.


Vad kostar det?
Priset för lägret är 2600 kr per person. I priset ingår helpension. Det vill säga frukost, lunch, middag och kvällsmål. Boende sker i skolsal på hårt underlag. Ledarna bor i samma byggnad som spelarna.


Hur anmäler jag mig?
Tyvärr är lägret till 2018 års upplaga fulltecknat. 

Annars gäller följande:
Gå in och fyll i formuläret! Anmälan är giltig tillsammans med betalning till Plusgiro 236714-2 eller Bankgiro 990-0580. I samband med betalningen måste du ange ditt namn och personnummer.  När vi har fått din anmälan och betalning får du en bekräftelse på ditt deltagande till den e-postadress du har uppgivit i anmälan.

Jag har en kompis som jag vill hänga med på lägret?
Om du vill vara i samma grupp/lag som din kompis, måste det anges i samband med anmälan. Gör det under "annat som vi bör känna till". Då kommer vi göra allt för att du ska kunna vara det. Vi gör inga ändringar i gruppindelningen efter anmälningstiden gått ut. Du kan ange max två kompisar.

När är sista anmälningsdag?
Sista anmälningsdag är 30 september men nu är lägret fulltecknat.  


Intresserad av att söka till RIG?
Om du har planer på att söka till RIG i samband med dina gymnasiestudier bör du känna till att skolans instruktörer kommer att närvara på lägret under hela lägret. Det går självklart bra att söka RIG även om du inte väljer att vara med på lägret.

Finns det reservplatser?
Om du anmäler dig när det har blivit fullt så kommer vi att sätta upp dig på en reservlista. Om eller när det sedan blir en plats ledig så kontaktar vi dig.


Om jag vill avboka?
Avbokande av plats sker via mejl till jan.lindberg@innebandy.se

Om du avbokar din plats på Sweden Floorball Youth Camp senast den 1 oktober återbetalas allt utom 250 kronor. Om du avbokar efter den 1 oktober återbetalas allt utom 500 kronor mot uppvisande av läkarintyg.

Om du avbryter din vistelse hos oss under lägret sker ingen återbetalning.

Vad får jag för material?
I priset för lägret ingår material i form av två träningströjor, två par shorts samt två par strumpor.

Vad behöver jag ta med mig?
En eller två uppsättningar med träningskläder och skor för innebandyträning. Samt en uppsättning kläder och skor för träning utomhus. Utöver det hygienartiklar samt liggunderlag eller madrass och sängkläder för boende på hårt underlag. Om du är målvakt måste du ta med dig dina målvaktskläder till lägret.

Vad äter vi på lägret?
Samtliga mål som serveras på lägret består av näringsriktig mat, anpassad för dig som är aktiv hela dagen. Specialkost kan ordnas och ska anges vid anmälan.

Gäller min licensförsäkring?
Du som är licensierade i en innebandyförening omfattas av din licensförsäkring hos Folksam även på det här lägret. För parainnebandyspelare som idag saknar licensförsäkring så ingår det en speciell försäkring under lägervistelsen.


Finns det medicinsk personal på plats?
Det kommer finnas sjukgymnaster på plats på varje ort.

När får jag information innan lägret?
Du som är anmäld kommer att få mer detaljerad information via mail i god tid innan lägret startar.

Jag har fler frågor! Vem är kontaktperson?
Jan Lindberg, 08-514 274 18