Tack för spelarutbildningen 2018/2019, håll utkik här vad som händer nu?

Säsongen 18/19 börjar sakta lida mot sitt slut och så även den första upplagan av Hälsinglands Spelarutbildning. Ibland är det lätt att glömma allt fantastiskt som alla förbunds-engagerade gör för att ni skall ha möjlighet till individuell utveckling. Vi är mycket glada och stolta över den verksamhet som har bedrivits säsongen som gått

Efter att det första spelarutbildningsåret gått till ända har vi nu hunnit satt oss ner och inte bara reflekterat över säsongen som varit. Vi har också börjat planera och är i full gång med att sätta nästa års upplägg. Ett år då vi vill ta nya steg framåt och lägga i inte bara en utan fler växlar för att kunna göra ett så bra och roligt program för våra härliga deltagare.

Vi från förbundet vill rikta ett stort tack för en fantastiskt rolig och lärorik säsong under den första upplagan av Hälsinglands Spelarutbildning. Vi hoppas ni känner er taggade och laddade på att komma tillbaka till nästa års upplaga av spelarutbildningsprogrammet.

Så stort tack för alla glada miner, härlig energi och all positivitet som ni ungdomar och spelare spridit. Spelarutbildningens anmälan för kommande säsong kommer att skickas ut innan midsommar. Känner ni att ni vill fylla sommaren med massor av Innebandy, ja då kan ni verkligen andas ut, nedan har vi två härliga aktiviteter att erbjuda er.

Anmälan till spelarutbildningen 19/20 kommer att gå ut under augusti månad.

Vad händer annars då fram tills dess?

Summer Camp 6–9 augusti - Gävle

Är ni sugna att spela innebandy under sommarens härliga dagar? Se då till att anmäla er och delta under sommarlägret som kommer hållas i Gavlehovshallarna, Gävle den 6-9 augusti.  

De två föregående åren har varit både en succé och höjdpunkt för såväl ledare som spelare. I år tar vi sikte ännu högre och kan dessutom erbjuda spelare från andra distrikt att medverka under lägret. Vi har tidigare år haft runt 100 entusiastiska spelare och ungdomar som varit på plats och deltagit under dessa dagar.

Lägret kommer likt föregående år att hålla på under fyra (4) intensiva och härliga dagar, där vi tillsammans kommer fylla dagarna med allt ifrån innebandypass och atletiska pass till teambuilding och turneringsspel.

Så se till att ta chansen att anmäla er, klicka på länken nedan för att komma till anmälan och den kompletterande informationen.

Anmälan: https://forms.gle/DfdtfYZz2fGN69Tv6

____________________________________________

Smögen Floorball Camp 16–20 juni

Hälsinglands Innebandyförbund i samband med Smögen Floorball Camp och Ima Sport!

Ni som vill verkligen vill satsa på unik innebandyupplevelse skall passa på att delta på Smögen Floorball Camp 16 - 20 juni 2019!

Lägret är öppet för alla mellan 8 och 18 år men riktar sig speciellt till Gästriklands Spelarutbildningsprogram och den röda-nivån!

I samarbete med Hälsinglands Innebandyförbund har vi ett specialpris på Smögen Floorball Camp 2019 för er som tidigare deltagit i Spelarutbildningen eller har för avsikt att göra det 2019–2020.

Anmälningsavgiften endast 2300 SEK (ordinariepris är 3900 SEK).  Ni kan dela upp betalningen vid tre olika tillfällen.

I lägret ingår förutom massor med Innebandy:

 x Boende och mat, samtliga dagar

x Fysträning med Robert Kronberg, friidrottsstjärna med VM-finaler i häcklöpning. Kostrådgivning från AXA.

x Innebandyledare och stora profiler besöker lägret, bland annat är Kim Nilsson på plats och blir er ledare.

x Häftig miljö på västkustens pärla Smögen/Kungshamn

x Nya kompisar från USA, Tjeckien och Sverige förstås.

Mer information finns på: www.imasport.se - Anmälan till Halsingland@Innebandy.se

Skicka din anmälan med: Namn och personnummer (vi hämtar dina resterande uppgifter från anmälan till Spelarutbildningen 18/19, om ändringar skett, vänligen då meddela det i samband med anmälan).

Nu underlättar vi för er som tycker det är långt till Smögen genom att ta fram en buss som åker Stockholm (påstigning) - Västerås (påstigning) - Örebro (påstigning) - Kungshamn/Smögen den 16/6. Återresa till Stockholm från Kungshamn/Smögen den20/6.

Priset för denna resa är 800 SEK T o R / pers, här kan både barn och föräldrar åka.

Bokning av denna resa ska göras till oss senast den 15 Maj 2019 och först till kvarn gäller.

Bokningen gör ni på samma mejl som ovan och skriv att transport önskas: Halsingland@Innebandy.se

Vid ett större intresse kan även samordning från Hälsingland ske med transporter till Stockholm. Hälsinglands Innebandyförbund avser också ha representation på plats i Smögen. Då ordnar vi med ett paketpris.

Varmt välkomna med er anmälan senast 15/5!

Har ni några frågor eller synpunkter på säsongen som var eller verksamheten så se till att höra av er till undertecknad eller till Jakob Westerlund så ska vi se till att svara på era frågor. Vi strävar efter att göra verksamheten ännu bättre och uppskattar därför all feedback och kritik (positiv som negativ) vi kan få.

Stort tack för en fantastisk säsong och ett härligt inspirerande och roligt år, så ses vi under säsongen 19/20 igen.

På Återseende!

short_text    Skrivet av Jakob Westerlund 30 april 2019