Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19

Läs mer

Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Seriespel

Varmt välkommen till en ny och spännande säsong 2021–2022. Vi hoppas verkligen att suget efter innebandy är stort efter förgående säsong som dessvärre inte blev som vi hade tänkt oss på grund av den rådande pandemin. Men till denna säsong är våra förhoppningar stora om att vi återigen ska kunna spela innebandy utan hinder och på så vis förgylla en säsong med mycket matcher och glädje!

Med pandemin i vår åtanke och med erfarenhet från förgående säsong så kommer vi ha som ambition att denna säsong ska bli mer likt en normal sådan, där vi drömmer om läktare fyllda med släkt, familj och vänner. Men där vi samtidigt kommer att vara beredda på att omvärldsläget kan förändras och således påverka oss negativt.

Gällande serieläggningsträffen så kommer tidigare flera bli till en denna säsong. Där ni alla tillsammans under ett tillfälle kommer att bjudas in och få information gällande säsongens seriespel. Tillfället kommer att genomföras digitalt, mer information om just denna träff kommer närmare avsatt datum.

Samtliga frågor hänvisas till mejl, i dessa tider vill vi kunna ge snabba och adekvata svar och omber att ta alla frågor via mejl istället för telefonsamtal.

Anmälan har i första gått till er förenings föreningsadministratör (kontakt i iBIS), det är dessa som är ansvarig för att kommunicera inbjudan och ansvara att innehållet når föreningens ledare.

Inbjudan är publik via hemsidan vilket gör att alla intresserade kommer åt den, den här vägen där vi nu också distribuerar nyheten via sociala medier.

Vi vill givetvis också tacka för den säsongen som var, även om den inte blev som någon hade tänkt sig. Nu tar vi nya tag, tar ett rejält avstamp och gör denna säsong till att minnas med glädje!

Kontakt: gavleborg@innnebandy.se

Hela filen med anmälan finns i modulen.

Anmälan till seriespel