Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Parainnebandy

Idrott skall vara något för alla, oavsett förkunskaper, fysiska eller mentala förutsättningar. Personer med funktionsnedsättningar har precis som alla andra behov av rörelseglädje och möjligheten att få träffa kompisar och vara en del av den fantastiska idrottsvärlden med just lagkamrater och ledare. Att bli sedd och stöttad av ledare, att bli inspirerad att utmana sig själv och se sig själv utvecklas kan tyckas som en självklarhet men tyvärr ofta något som inte blir verklighet då fritidsaktiviteterna ofta kan lysa med sin frånvaro.

I Innebandyregionen Gävleborg och Dalarna satsar Innebandyförbundet stort på att få fler i rörelse. Ta chansen att starta Paraverksamhet i er förening - eller utveckla verksamheten i er förening. Starka samverkanspartners är Gävleborgs och Dalarnas Parasportförbund.

Ta kontakt med halsingland@innebandy.se, dalarna@innebandy.se, gastrikland@innebandy.se om ni som förening är intresserad att få processstöd, tips med idéer, utvecklingsstöd, hjälp med processansökan eller dylikt.

Klicka här för mer information.

Jakob Westerlund, Gästriklands Innebandyförbund

Elin Lund Jonsson, Gävleborg Parasportförbund

Per Nordström, Dalarnas Innebandyförbund Jan-Olov Fredborg, Dalarna Parasportförbund.

_______

Inbjudan till Gävledala serien Innebandy 2020-2021!

Vi hoppas att ni är riktigt taggade på en ny härlig Innebandysäsong. Den förra blev ju något märklig när den abrupt avslutades genom utbrottet av pandemin och C19.

Vi är glada och stolta att tillsammans kunna presentera årets upplaga till Svensk Innebandy Parasport och den andra säsongen av Gävle-Dalaserien 2020-2021.Ett samarbete mellan Gästrikland och Dalarnas Innebandyförbund och Gävleborgs- och Dalarnas Paras- portsförbund.Tillsammans genomför vi ett pilot-projekt där vi genomför administrerar och utvecklar verksamheten med fokus på fler lag föreningar och aktiviteter.

Vi vill med detta mejl bjuda till Gävle-Dalaserien i stående-Innebandy 2020-2021.

Just nu vet vi inte hur läget ser ut gällande C19 och sammandrags sammankomster i höst, men vi är hoppfulla att kunna genomföra serien. Om fallet är så att det inte möjligt kommer vi agera i ett senare tillfälle. I det fallet får vi be om att återkomma med nya former eller riktlinjer.

Vi har en hel del spännande nyheter så som framförallt klasserna i serien, så läs den bifogade PDFn med våra datum och förmodade arrangörer.

Vid frågor kontaktar ni med framgång mig eller Jan Olov Fredborg jan-olov.fredborg@parasport.se på Parasporten gällande serieutformningen.

Vi önskar er en härlig höst - tveka inte att höra av er om ni har frågor.

Innebandyförbundet och Parasportförbundet!