Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Gävleborg - Seriespel

Tävlingsindelning och remiss 2020-2021

Här ligger nu den färdigställda serieindelningen (i modulen). Spelprogrammet lottas sedan i augusti och är senast klart för er att ta del av den 2020-09-15. iBIS kommer uppdateras löpande.

Observera att några lag är flyttade beroende på resultat och geografisk förankring, på äldre Flickor Röd har vi varit tvungna att titta på en gemensam division 1 och 2.

Observera att detta är den sista excel filen som delas. Efter detta ändras samtliga lagengagemang enbart i iBIS.

Alla korrigeringar skall nu mejlas gastrikland@innebandy.se , självklart kan vi ta ett resonemang om alla tänkbara lösningar om någon önskar något som inte hittills har fallit i smaken av förslaget.

Vi önskar er en riktigt trevlig sommar.

________________

Inbjudan till Seriespel 2020-2021

Serieläggningsmöten kommer genomföras enligt följande...

Anmälan till serieläggningsträffarna gör man senast 20/5 på denna länk: https://forms.gle/bPT8PgTNomrp2j4AA 
Serieläggningsträffarna är obligatoriska, dvs samtliga lag förväntas vara representerade av ledare. Är man inte närvarande på serieläggningsträffarna så förlorar man sin påverkanderätt gällande seriestrukturen för kommande säsong. Observera att serieläggningsträffarna inte är av beslutade karaktär men är av yttersta vikt för påverkan. Det är tävlingskommittén och styrelsen som fastställer alla beslut. 

Hälsingland:
4 Juni Serieläggningsmöte samtliga lokala klasser i Hälsingland. Orbaden 17.30. (Nytid) 

Kommer att genomföras i block enligt följande: 
17.30-18.30 Grön-Blå
18.45-20.30 Röd och Junior

Gästrikland:
1 Juni Serieläggningsmöte Grön-Blå, lokala klasser Gästrikland. Scandic Väst 18.00. 
2 Juni Serieläggningsmöte, Röda-klasser samt P16/F16 och HJ/DJ Gästrikland. Scandic Väst 18.00.

Dessa genomförs fysiskt vid möjlighet, annars flyttas dessa till augusti eller digitalt. Mer information kommer separat.

___________________________________________________

Varmt välkommen till en ny härlig innebandysäsong 2020-2021, tyvärr fick ju säsongen 2019-2020 ett abrupt slut i och med Covid-19 vilket lamslog idrottssverige.

Nu laddar vi för en ny härlig säsong som förhoppningsvis flyger in med massvis med energi lagom till hösten. Vi planerar i detta läge efter att säsongen startar så som planerat.

Tidigare än någonsin kan vi redan nu bjuda in och öppna upp anmälan för kommande säsong. Gällande serieläggningsträffarna kan vi i skrivande stund inte vara säkra på om dessa går att genomföra som planerat eller inte. Om dessa inte går att genomföra fysiskt ser vi över möjligheten att genomföra dessa digitalt alternativt flytta dessa till augusti.

Samtliga frågor hänvisas till mejl, i dessa tider vill vi kunna ge snabba och adekvata svar och omber att ta alla frågor via mejl istället för telefonsamtal.

Anmälan har i första gått till er förenings föreningsadministratör (kontakt i iBIS), det är dessa som är ansvarig för att kommunicera inbjudan och ansvara att innehållet når föreningens ledare.

Inbjudan är publik via hemsidan vilket gör att alla intresserade kommer åt den, den här vägen där vi nu också distribuerar nyheten via sociala medier.

Vi vill givetvis också tacka för erat grymma engagemang säsongen 2019-2020.