Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Anmälan och kostnader

Gästriklands Innebandyförbund, är stolta att återigen kunna presentera en ny upplaga av Spelarutbildningen. Den fjärde upplagan fjärde upplagan där vi fortsatt har arbetat hårt för att utveckla distriktets spelarutbildningsmodell, en modell inkluderat distriktslagen där både bredd och elit benämns.

Klicka här för att anmäla dig.

Vilka spelare har möjlighet att anmäla sig?

Spelarutbildningsprogrammet vänder sig till alla spelare födda 02–08.

Plats: Gavlehov (om inget annat anges). Ytterligare anläggningar kan komma att användas för att få kvalitativa dagar, vissa dagar kan komprimeras för att få ökad kvalité.

Tider: Samtliga tematräningar där inte annan angiven starttid, startar kl. 10.00 och slutar mellan 15 och 16.00, individuell kallelse går ut under veckan innan per mejl och hemsidan.

Vad kostar det att vara med och vad får jag?

Kostnad för hela utbildningsprogrammet:

Födda 05–08: 1500 SEK.

Födda 04: 2000 SEK

Födda 02–03: Kostnadsfritt

GIBF fakturerar anmälningsavgiften under första delen av hösten. För uppdelning av faktura, kontakta: Gastrikland@innebandy.se

Anmälan är bindande och faktureras. GIBF äger rätten att skicka obetalda fakturor till inkasso och ta ut en förseningsavgift.

Om jag har fler barn? Då utgår jag från en rabatt om 25% på andra barnet och tredje barnet är med kostnadsfritt. Ange det i så fall under övrig information.

Vad som ingår är:

  • Deltagaravgift
  • Kost/mellanmål på dessa träffar
  • Innebandy av välutbildade ledare med engagemang för att utveckla både människor, spelare och sig själva.
  • Atletisk träning av legitimerade fysiologer, fysioterapeuter och experter inom anatomi.
  • Ledarskapsutbildningar inkluderande en Grundutbildning för ledare samt andra teoriinslag som är kopplade till Gästrikehjulet och individuell utveckling.
  • Tränings-kit bestående av strumpor, shorts och t-shirts (+vattenflaska), observera att dessa kläder sedan SKALL bäras på dessa träffar för enhetlig klädsel.
  • Gästrikeoverall
  • Ett eventuellt tjejläger, för (prelliminär ålder 07-08-or) i tillsammans med Västernorrland (prel. höstlovet). Mer information om det kommer.

Samtliga aktiviteter kopplade spelarutbildningen, Ålandslägret, träningsturneringar och Tjejläger i Sundsvall etc ingår i avgiften.

Observera att storlek skall anges för kläderna i denna anmälan.

Vid önskemål om provning kontakta: gastrikland@innebandy.se

*Observera att man har möjlighet att välja bort overall och få en rabatterad kostnad på 300 SEK under förutsättning att man har varit med tidigare år och har en overall att bära. Observera att overallen skall vara det man bär i överdrags-funktion, inga klubbkläder skall bäras.

Om jag vill gå både i Gästrikland men också i Hälsingland, vad gäller då?

Det är helt upp till er som spelare, om jag vill gå i Hälsingland på de träffarna så är man varmt välkommen att göra det. Man kan få stå för den ekonomiska mellanskillnaden beroende på antal tillfällen och kläduppsättning. Varje fall tas individuellt.

Medverkan i SDF-SM, kostar det något?

Det kommer även till komma en avgift för deltagandet av SDF-medverkan. Dvs de som medverkar som under SDF-SM och en avgift som inkluderar; deltagandet, transporter, kost, transporter etc. SDF-SM går av stapeln i Nyköping i januari 2020. Avgiften kommer vara kostnadstäckande och ligga mellan 1000-15000 SEK.

Om jag inte har råd att vara med? Vad gör jag då? 

#InnebandyForAllFOND

Gästriklands Innebandyförbund som har inrättat en fond där familjer/individer med begränsade resurser kan ansöka om anstånd och subventioneringar. En fond med ekonomiska möjligheter där man med begränsade resurser kan söka stöd för idrottsdelaktighet och/eller utrustning för delaktighet.

Fonden är upprättad av distriktsförbundets distriktsstyrelse där #InnebandyForAll-s värdegrund är den centrala. Värdegrunden kan du läsa om på hemsidan.

Fonden är upprättad i ett samarbete mellan Gästriklands Innebandy, våra värdegrundspartners samt Svenska Kyrkan och Diakonirådet Gävle.

Fonden hittar du här:  https://innebandyforall.se/fond

 

Anmälan till Spelarutbildningen 2018/2019