Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Spelarutbildningsprogrammet

Gästriklands Innebandyförbunds Spelarutbildning 2020-2021

Klicka här för att anmäla dig

Länk: https://forms.gle/WLQGDmh2xQr6zy9A6

Gästriklands Innebandyförbund, är stolta att återigen kunna presentera en ny upplaga av Spelarutbildningen. Den fjärde upplagan fjärde upplagan där vi fortsatt har arbetat hårt för att utveckla distriktets spelarutbildningsmodell, en modell inkluderat distriktslagen där både bredd och elit benämns.

Spelarutbildningen huvudsyfte är att vara föreningarnas kompletterande verksamhet som skall stärka individers och föreningarnas kompetens rörande spelarutbildning. Det görs genom utvecklingsdagar/tematräningar, dels genom att stärka relationer och inspirera föreningarnas befintliga arbete men också genom att spelarna får prova på nya saker i en ny miljö.

Det övergripande målet är att fortsatt få fler spelare att fortsätta längre och få fler verktyg i sin utveckling samt skapa nätverk för ledare. Genom att engagera fler ledare från föreningarna på tema-träningarna genom tydligare information uppsökande besök i lagen/föreningarna är förhoppningen att utvecklingsdagar/tematräningar blir ett viktigt inslag i föreningarnas verksamhet.

Under säsongen har ett omfattande arbete med att ständigt öka kvalitén, både organisatoriskt och innan för sargen för att få fler anmälda än förra året till förbundets spelarutbildningsprogram. Ytterligare mål är också att genomföra “blåa” utvecklingsdagar för den nivån under säsongen samt målvaktsinsatser, för att bredda verksamhetsområdet med spelarutbildningsinsatser.

I spelarutbildningsprogrammet, får du som spelare en gedigen spelarutbildning som komplement till din vardagliga verksamhet. Du som spelare, som har hunger att utveckla sin egen kapacitet skall få nya erfarenheter och verktyg för att ta nästasteg. Gästriklands Innebandyförbund arbetar aktivt med att skapa förutsättningar för ett livslångt idrottande och ett motiverande klimat för alla deltagare.

I den bästa av alla världar möts och samverkar alla föreningarnas spelare och ledare på röd nivå en dag i månaden. Spelare får testa nya delar, ledare nätverkar och sedan tar man med sig ny härlig energi och inspiration hem till sin föreningsmiljö.

Spelarutbildningen – Gästriklands Innebandyförbunds gemensamma verksamhet, vi vill varandras framgång.

Läs hela vår verksamhetsfolder i modulen till höger.

Gästriklands Spelarutbildning 2020-2021