Så fungerar nya appen:

Lär känna funktionerna i appen: se videon och lär dig följa lag/serier, lägga in, visa och dölj kommentarer. Klicka här.

Viktiga serieläggnignsträffar och en del förtydliganden på tävlings-sidan!

Här kommer ytterligare ett förtydligande gällande serieanmälningarna. 

Anmälan tävlingskategori

När ni anmäler er skall ni anmäla er via manualen som finns tillgänglig. Där kommer ni i dags läget bara kunna anmäla (en del har redan märkt, frågat och löst det) er till en tävlingskategori och inte en tävling. Ni som har lag på ex röd-nivå skall anmäla er till röd och sedan skriva i kommentators-fältet vilket lag som avses. Exempelvis Strömsbro IF F06-07. Där skall födelseåret alltid vara benämningen. 

Gröna-åldrar och knatteligan Gävleborg

Det är av absolut största vikt att även om era lag på grön nivå endast avser spela knatteligan (Gästrikland), att man deltar på serieläggnings-träffen för absolut bästa informations-sprindning. Knatteligan anmälan kommer gå ut senare och de datum som är utskickade är i dag att se som preliminära. 

I Gästrikland kan man välja på två olika seriestrukturer på grön nivå. Antingen seriespel med cirka 15-20 matcher per säsong och en match per helg alternativt att spela i sammandragsform (cirka 8 stycken) där man spelar 3-4 matcher per dag under utvalda tillfällen per säsong.

Den gröna serien vänder sig till i första hand födda 10-11, har man yngre lag som vill spela i seriespelet är man välkommen att anmäla sig. Däremot är den rekommenderade serieformen på 12-13-14 års födda barn, våra sammandrag. Knatteligan.

I Hälsingland erbjuds enbart knatteligan på Grön nivå.

DM Senior Gästrikland

DM senior är något som ligger i dubbla cyklar, det betyder att DM som skall avgöras med en vinnare 2019, nu är i kvartsfinal läge på herrsidan och damsidan i semifinal. Däremot kommer DM för vinnare 2020 att inledas på försäsongen likt tidigare säsonger. 

Lottningen för kvartsfinalerna väntas komma ut inom kort.

Samsyn Hälsingland

Samsyn Hälsingland är precis lika mycket samsyn som Samsyn Gästrikland. Tyvärr så missades det innehållet kommunikativt i första versionen av serieanmälan. 

Samsyn Hälsingland finns mer att läsa om här:

https://www.google.com/search?q=samsyn+h%C3%A4lsingland&oq=samsyn+h%C3%A4lsingland&aqs=chrome..69i57.5577j1j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Motion H3 HIBF

I Hälsingland hoppas vi stort och satsar stort på att vi till nästa säsong får igår en Motionsklass i H3 format. Hur formatet skall se ut, är i dags läget inte klart, och här har man möjlighet att komma in med sin anmälan senare. Däremot uppmanar vi er omgående att intresseanmäla till halsingland@innebandy.se för att kunna sondera och plocka fram ett attraktivt koncept i tid. Något alla lag sedan får vara med och tycka till om.

Motion GIBF

Motion Gästrikland, precis som sommarserien så avser vi erbjuda motionsspel i 3 mot 3 format i Gästrikland i höst. Här ser vi ett stort intresse, men det finns även sprida skurar, vissa lag vill spela 5 mot 5 spel och det är absolut möjligt det också. Vi vill även här uppmana att ni föreningar som har intresse, oavsett om det gäller 3 mot 3 eller 5 mot 5 eller någon annan intressant form att komma in till gastrikland@innebandy.se med en intresseanmälan. Även där för att vi skall kunna paketera en så bra och effektiv verksamhet som möjligt. Alla anmälda lag kommer sedan få tycka till om verksamheten.

Avslutningsvis så väljer vi att återigen trycka på vikten att deltaga på serieläggnings-träffarna. Har ni inte anmält er ber jag er att omgående för det.

Serieläggningsträffarna är enligt följande:
 - 190603  Serieläggningsmöte samtliga lokala klasser i Hälsingland. Tiden är 18.30-21:00 och platsen är Orbaden.
Anmälan till serieläggningsmötet, gör man med namn, förening, lag samt e-post och mobil senast 20/5. Skicka e-post till halsingland@innebandy.se

 - 190604  Serieläggningsmöte Grön-Blå, lokala klasser i Gästrikland. Gäller både ickor och pojkar. Tiden är 18.00-21:00 och platsen är Scandic Väst.
Anmälan till serieläggningsmötet gör man med namn, förening, lag samt e-post och mobil senast 20/5. Skicka e-post till gastrikland@innebandy.se

 - 190605  Serieläggningsmöte, Röda F/P, F16, P16, Dam-, Herr Juniorer, lokala klasser i Gästrikland. Tiden är 18.00-21:00 och platsen är Scandic Väst.
Anmälan till serieläggningsmötet, pojkar gör man med namn, förening, lag samt e-post och mobil senast 20/5. Skicka e-post till gastrikland@innebandy.se 

short_text    Skrivet av Jakob Westerlund 23 maj 2019