Information gällande Coronaviruset

Läs mer här.

Stort tack för SummerCamp 2019!

Vi vill säga stort tack, ett otroligt stort tack för fantastiska dagar på Gavlehov och SummerCamp2019!

Vi är grymt stolta över det fantastiska engagemanget från alla barnen som var på plats!

Vi vill bara säga tack, stort tack!

På våra sociala medier, Instagram och Facebook, finns mängder av bilder att ta del av. Missa inte att gilla vår sida så att ni inte går misste om värdefull information och fina inslag.
@gastriklandsinnebandyforbund

Sommarträningen på Gavlehov
Varje måndag och torsdag 18-1900 fortlöper till och med 29:e augusti på Gavlehov, Omegahallen. Den träningen drivs av Victor som tränare på Gavlehov under SummerCamp. Kom och var med, det är en grymt bra träning och för alla led ledare och föräldrar är det ett perfekt sätt att få tips på övningar.

Missa inte de sista svängarna innan säsongen drar igång på allvar!

Spelarutbildning i Gästrikland
Välkomna till Gästriklands IBF:s Spelarutbildningsprogram och Distriktslagsverksamhet säsongen 2019/2020

Här får du som spelare en gedigen spelarutbildning som komplement till din vardagliga verksamhet. Målsättningen med detta program är att erbjuda spelare, som har hunger att utveckla sin egen kapa- citet, nya erfarenheter och verktyg för att ta nästasteg. Gästriklands Innebandy arbetar enbart med att skapa förutsättningar för ett livslångt idrottande och ett motiverande klimat för alla deltagare. Spelarutbildningen vänder sig till alla från 12 år.

Klicka här för att läsa mer och anmäla dig:
Länk: https://forms.gle/jQJX3nZkXsToPtfW6

Varför genomför vi SummerCamp?
Idag rör sig barn- och unga för lite. Det vill vi ändra på genom att erbjuda fler kvalitativa verksamheter kostnadsfritt, så att föreningarnas pengar kan stanna just i föreningarna.

Förra veckan genomförde vi ett SummerCamp med närmare 100 spelare och ledare. Ett steg mot att få fler barn och unga att röra på sig. Med ökade resurser skulle vi kunna göra mer, med fler aktörer som vill stödja oss skulle vi kunna visa vår verksamhet, driva den framåt och vara ännu mer ledande inom värdegrundsfrågor.

Här kan ni se reportaget i SVT om lägret:
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/gavleborg/barn-och-inga-ror-sig-for-lite?fbclid=IwAR1YcohsI2Gui4s-lhQhvZ2sg4FyuRlPMy8lFsyzieDYM_bNQpuib8EumnM

Vi ses nästa år igen!!

short_text    Skrivet av Jakob Westerlund 14 augusti 2019