Så fungerar nya appen:

Lär känna funktionerna i appen: se videon och lär dig följa lag/serier, lägga in, visa och dölj kommentarer. Klicka här.

Här är preliminär seieindelning för säsongen 2019-2020

Först vill vi bara säga ett otroligt tack till alla er som kom på våra serie och utvecklingsträffar. Totalt nätverkande över 130 (!!!) ledare på tre dagar. Det tycker vi är fantastiskt kul!!

Notera vänligen följande i filen:

Vi definierar två olika delar och ber er hålla i sär dessa begrepp:

Spelupplägg = Målburar, speltid, antal spelare etc

Serieupplägg = Seriestrukturen dvs dubbel eller trippelmöten etc.

Observera att Knatteligan, dvs grön-nivå Hälsingland och sammandragen i Gästrikland inte är med i denna fil. Men vi ser väldigt gärna att ni svarar hur ni ser på antal lag etc i föreningen till den spelformen så vi i tid kan planera den verksamheten.

Klicka här för att komma till filen.

Observera att urdragningar och korrigerar efter 20190613 inte är med i filen. Filen uppdateras officiellt i augusti. Observera att vi förbehåller oss rätten att korrigera och det kommer säkerligen bli ändringar. Var därför väldigt försiktiga i kommunikationen av detta så inga missförstånd uppstår.

Vad händer nu?

Gällande GUD serierna är det mesta lottat och klart, det som återstår är HJ och P16. Detta beräknas vara klart inom kort. Dessa serier kommer sedan att lottas samt skickas ut för tidsättning. Vi ber att få återkomma hur detta skall fungera. 

Sedan kommer seniorserierna att lottas och löpande tids-sättas och skicka ut. 

Samtliga urdragningar och förflyttningar skall nu administreras via mejl, ingen annan kanal kommer att användas.

För ungdomstiderna gäller följande:

190905 Preliminärt spelprogram klart senast.

191011-12 Preliminär seriestart för alla ungdomsserier. 

Vi vill att ni återkommer om och med:

Eventuella önskemål om speldagar etc för optimal planering ur ett samsyns perspektiv och planeringsperspektiv för att man internt i föreningen skall på bästa sätt kunna planera så att så många som möjligt kan idrotta så länge och bra som möjligt. Observera att vi inte kommer tillgodose dessa önskemål i alla lägen men vi lyssnar och gör vad vi kan för att det skall bli så just, bra som möjligt.

Återkom även om ni har eventuella önskemål eller liknande på serie-upplägget. Observera även här att vi ibland tycker olika, och att vi skall göra det bästa som går för att göra så många som möjligt tillags. 

Ändringar och frågor hanteras enbart vi mejl och administreras av: 

Alexander.larsson@innebandy.se

short_text    Skrivet av Jakob Westerlund 19 juni 2019