Serieanmälan 24/25

Publicerad
Innebandybollar
Anmälan är öppen från och med den 6 maj och stänger den 31 maj.

Eftersom vi av erfarenhet vet att det är svårt för er ute i föreningarna att så här tidigt på säsongen veta vilka lag ni kommer att ha i höst, så har vi flyttat fram tiden för serieanmälan cirka en vecka, för att underlätta något.

Anmälan är öppen från och med den 6 maj och stänger den 31 maj.

Det är som vanligt bara föreningens FA som kan anmäla lag, och det ska som vanligt göras i ibis.

OBS! En nyhet finns inför säsongen 24/25: I alla seniorserierna (H2-H5 och D1-D2) är alla lag som är kvalificerade för den serien redan inlagda i ibis, detta som föreslagna. Om man vill ha platsen för de seniorlag i den serie det gäller så godkänner man bara det föreslagna laget.

Övriga lag (HJDJP16F16 GUD och lag på Röd-Blå-Grön nivå) anmäler man som vanligt. Hämta dom från förra säsongen så det inte skapas så många nya lag och gamla ligger och ”skvalpar”.

Med denna nyhet följer all information (i dokument) ni behöver för serieanmälan, men mycket av detta är bra att veta inför höstens seriespel också.

Läs extra noga igenom vad som krävs för att få anmäla lag (inga skulder till förbundet, senaste årsmötesprotokoll ska bifogas mm), alla datum som är viktiga och vad som krävs för att lag ska få spela seriespel (giltig ledarlicens på alla ledare och obligatoriska matchvärdar på alla hemmamatcher på Röd-Blå-Grön nivå).

Notera också, viktigt, att senast den 15 september så ska rätt kontaktperson för varje lag ligga inne i ibis med fungerande mailadress och mobilnummer, och senast två veckor innan första seriematch så vill vi ha in på mail till kansliet samtliga ledare som ska stå i båset i varje lag under säsongen.

Denna information är mailad till FA i alla föreningar och finns även på Facebook.

/Per Nordström, tävlingsansvarig GUD

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS